Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 15:42
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Odhalené pozadie, ale aj slávnostné róby či obleky. Outfity z Billboard Music Awards 2017 sú plné všetkého, čo máme radi

MÓDA
Uložiť Uložené

Hviezdne osobnosti na červenom koberci sú zárukou kvalitných outfitov v hriešnych sumách.

V noci zo včera na dnes prebehlo udeľovanie prestížnych Billboard Music Awards 2017 a každý kto sa aspoň mierne zaujíma o hudobné dianie, vie, že Drake tento rok nedal absolútne nikomu šancu na úspech. Známy kanadský intepret si odniesol krásnych 13 cien vrátane tých za najlepšieho mužského interpreta, najlepší album alebo najviac streamovaného umelca. Kompletný zoznam získaných ocenení si môžete pozrieť na oficiálnej stránke.

Celý slávnostný galavečer sa pochopiteľne točil len okolo hlavy vydavateľstva OVO a ostatní zúčastnení tvorili s nadsázkou povedané len komparz. Aby sa ale nepovedalo, tak niektorí jednotlivci zažiarili aspoň na červenom koberci v zaujímavých outfitoch a práve na tie sa teraz pozrieme skrz podarené snímky nachádzajúce sa nižšie.

________________________________________________________________________________________________

Britská speváčka Rita Ora síce v poslednom období nesrší prílišnou hudobnou aktivitou, ale za to obliekanie a vizáž jej idú stále na jednotku. Čoskoro 27-ročná kráska pútala tentokrát pozornosť v čiernobielych šatách so strieborným zdobením a odhaleným pozadím, čo zaujme hlavne našich pánov. 

 

A post shared by People Magazine (@people) on

 

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Miley Cyrus sa opäť pokúša byť slušným dievčatkom, do ktorého sa pred pár rokmi zamilovali nielen celé Spojené štáty a musíme uznať, že jej to pristane. Jednoduchý krátky top v bielej farbe a kraťasky sú ako stvorené na horúce letné dni a tak sa môžete pokojne nechať tentokrát Miley inšpirovať.

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pôvabná bola taktiež spevácka stálica Céline Dion, ktorá mala na sebe nádhernú róbu z portfólia parížského návrhára menom Stephane Rolland. Kanadská diva naživo zaspievala emotívnu skladbu "My Heart Will Go On" z filmu Titanic a uznávame, že zimomariavky sú v danom prípade na mieste.

 

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on

John Legend aj tentokrát vsadil na svoju rokmi overenú klasiku v podobe saka s dvojradovým zapínaním, úzkych nohavíc a topánok. Komplet celý outfit značky Gucci dodal speváckému elegánovi potrebný šmrnc a manželka Chrissy Teigen sa podľa nás po druhýkrát zaľúbila.

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Svojou krásou nás očarila taktiež Olivia Munn, ktorá bola odetá do luxusných čiernych šiat s priehľadnou spodnou časťou a čipkovaným vrchom.

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Champagne Papi alebo ak chcete Drake si "svoj" galavečer užíval napríklad aj po boku Nicki Minaj vo výrazných šatách so sústredením okolo speváčkinho bujného dekoltu.

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Autor hitov ako "Hotline Bling", "Started From the Bottom" alebo "Controlla" si však stihol po boku svojho otca uchmatnúť aj spoločnú fotografiu s vyššie menovanou Céline Dion, pričom na sebe mal v tom čase už celobiely outfit značky Stone Island.

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Chýbať samozrejme nemôže ani úsmevná fotografia so všetkými 13 oceneniami.

 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast) on

Raper a herec známy napríklad z obľúbenej filmovej série Fast & Furious Ludacris bol takmer celý večer vzorne pri svojej pôvabnej pani manželke. My len dodáme, že zladení boli spoločne na jednotku.

 

A post shared by People Magazine (@people) on

 

A post shared by @ludacris on

Prestížne udeľovanie si plnými dúškami užíval taktiež DJ Khaled, ktorý si aspoň na malý moment vyskúšal lietať vo vzduchu ako Michael Jordan v teniskách Air Jordan.

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

Nádherná Vanessa Hudgens zaujala azda všetkých a nás to vôbec neprekvapuje.

 

A post shared by Billboard (@billboard) on

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Ako dokonalý pár pôsobila aj dvojica Sam Hunt s manželkou Hannah, ktorá nechala vyniknúť svoju krásnu tvár a taktiež dokonalú figúru.

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Nechýbal ani ďalší raper, ktorému sa v poslednom období náramne darí, teda G-Eazy. Rodák z kalifornského Ouklandu vsadil na čiernu klasiku z dielní francúzského módneho domu Saint Laurent. Páni, takto to má vyzerať.

 

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

 

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

Azda najkrajšou ženou v daný večer avšak bola speváčka Nicole Scherzinger v ľahkých šatách, ktoré jej len pridávajú na sexepíle. Ako sa hovorí: "To najlepšie prichádza vždy až na záver".

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia