Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 13:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vráti sa Laura z Logana v ďalších X-Men filmoch? Režisér James Mangold a štúdio Fox o tom už rokujú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že malá Laura by skutočne mohla kráčať v šľapajách Wolverina.

Malá Dafne Keen je nesmierne talentované dievča. O pár rokov bude pravdepodobne aj krásne a niečo také si Hollywood nezvykne ubziknúť pomedzi prsty. Môžeme teda čakať, že ju uvidíme aj v ďalších filmoch. O jednom takom sme vás už informovali, všetci sme ale asi najviac zvedaví na to, či ju uvidíme s adamantiovými pazúrmi. Odpoveď zatiaľ nepozná ani štúdio Fox či režisér James Mangold, ktorý jasne túži s X-Men tematikou pokračovať. 

Mangold so štúdiom hovoril o možnom spin-offe či začlenení Laury do sveta X-Men ešte predtým, než dokončil Logana. Debaty pokračovali aj naďalej a zatiaľ čo sa štúdio ešte nijako nevyjadrilo, po úspechu Logana a pozitívnej kritike smerom k predstaviteľke roly, ako aj k postave samotnej, je viac než pravdepodobné, že Laurin prvý výstup nebol zároveň jej posledným. Verí tomu aj režisér James Mangold, no nejaký čas by to ešte malo trvať. Ťazko povedať, ako jej to pôjde samej, respektíve bez Charlesa a Wolverina, všetci jej však držíme palce a dúfame, že Fox dovolí Mangoldovi priviesť Lauru späť.

Domov
Zdieľať
Diskusia