Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 13:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Má skoro 50 rokov, no dokonalá postava a príťažlivý vzhľad ju neopúšťajú. Na tejto žene by nechal oči každý chlap

REFRESHER
Uložiť Uložené

Liu Yelin má síce už 49 rokov, no tento vek by ste pri pohľade na jej telo v plavkách uhádli len veľmi ťažko.

V dobe, kedy je moderné dokonca aj chodievať do posilovne a starať sa o seba viac ako kedykoľvek predtým, si ženy čoraz viac dávajú záležať na svojom stále mladom výzore a to aj napriek pribúdajúcim rokom. Len ťažko sa však hociktorá z nich vyrovná Číňanke menom Liu Yelin, ktorá už na prvý pohľad vyzerá ako tínedžerka. V skutočnosti má už 49 rokov a keď je na verejnosti so svojím 22-ročným synom, všetci si myslia, že je to jej priateľ. Liu si aj napriek vyššiemu veku a absolvovanému tehotenstvu dokáže stále udržiavať dokonalú postavu a tvár bez jedinej vrásky, no doslova dennodenne musí ľudí presviedčať, že neklame.

Zaručený recept na podobný výzor v takom veku podľa jej vlastných slov neexistuje, no aspoň prezradila ten svoj. Každý deň sa aktívne venuje športu a cvičeniu. Preferuje posilňovanie a plávanie vonku v studenej vode. Preplávala už niekoľko riek a nevyhýba sa aj extrémnejším niekoľkohodinovým výzvam. Všetko teda nasvedčuje tomu, že zdravý životný štýl prináša svoje ovocie, no je potrebné mu oddať aj väčšinu voľného času. No a teraz samotné fotografie Liu, kvôli ktorým sme všetci tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia