Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 13:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dr. Jekyll sa v podaní Russella Crowea mení na Mr. Hydea v ukážke z blížiacej sa Múmie. Snáď sa dočkáme aj ich vzájomného súboja

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka The Mummy prichádza krátko pred premiérou s ďalšou várkou celkom nových záberov. Tie sa tentokrát sústredia najmä na Dr. Jekylla.

Dobrodružný fantasy horor s názvom The Mummy, ktorý odštartuje nové filmové univerzum plné klasických monštier, je už v tejto chvíli poriadne blízko, a tak sa logicky zvyšuje aj kadencia zverejňovania rôznych videí v podobe televíznych spotov, trailerov či pohľadov do zákulisia samotného natáčania. Dnešné video opäť raz odhaľuje množstvo celkom nových záberov, pričom je zamerané najmä na postavu Dr. Jekylla (Russell Crowe), jeho prácu a čiastočne aj na jeho temnejšiu stránku, teda všetkým veľmi dobre známeho Mr. Hydea. Premiéra snímky je v našich kinách naplánovaná na 8. júna 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Nalákali vás doterajšie ukážky na návštevu kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia