Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 13:12
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Chanel si pre hriešne bohatých ľudí pripravil bumerang za 1200 eur. V lete budeš môcť očariť každého milovníka športov

MÓDA
Uložiť Uložené

Hranice módneho priemyslu boli opäť raz posunuté na úplne nový level.

Móda je už od nepamäti istým spôsobom bláznivá a v súčasnosti nám pravidelne prináša rôzne pozoruhodné kúsky, ktoré nám dokážu vyčarovať úsmev na tvári. Najnovším prírastkom do uvedenej skupiny je bumerang od módneho domu Chanel určený pre horných desaťtisíc.

Pýtate sa, prečo? Odpoveď je veľmi jednoduchá a v podstate aj očakávaná. Je to samozrejme cena, ktorá sa zastavila až na hranici 1200 eur a to je už pekný úlet. Francúzska značka pod vedením Karla Lagerfelda však s obdobnou záležitosťou nevyrukovala na trh po prvýkrát, keďže v minulosti sme sa dočkali napríklad surfu s ikonickým logom, lyží či basketbalovej lopty. Nakoniec, samotný bumerang bol pôvodne vydaný ešte v roku 2013.

Ihneď po aktuálnom uvedení sme sa však dočkali zmiešaných reakcií reagujúcich napríklad na fakt, že v minulosti slúžil bumerang ako bojová zbraň či pomocný prostriedok pri lovení zveri v Austrálii. Aborigénci (pôvodní domorodci) totiž patria medzi najchudobnejšiu demografickú skupinu v krajine a práve rozporuplná suma pôsobí ako päsť na oko.

Luxusom opradený módny dom sa však ohradil jasným vyjadrením: "Chanel je mimoriadne odhodlaný rešpektovať všetky kultúry a ľutuje, že sa niektorí ľudia môžu cítiť urazení."

 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast) on

 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia