Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko nedokázalo zvíťaziť ani v poslednom zápase na šampionáte. Po nepresvedčivom výkone proti Švédsku mu patrí predposledné miesto tabuľky

ŠPORT SLOVENSKO ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Základná časť majstrovstiev sveta v hokeji 2017 je na konci a s ňou aj púť našej reprezentácie.

Majstrovstvá sveta v hokeji 2017 sú ostro sledovaným športovým podujatím už viac ako desať dní a dnes sú na programe posledné zápasy základnej časti. Ako už iste viete, slovenskej reprezentácii sa našťastie podarilo v tomto roku zachrániť aj napriek tomu, že to už vyzeralo všelijako. Snáď tí naši hráči Dánom aspoň podakovali. V  kolínskej skupine ešte dnes dohrával posledný zápas proti Švédsku aj náš výber, no hrali sme už len o česť a ani jednému z tímov o nič nešlo. A tak to vyzeralo aj na ľade. 

Prvá polovica úvodnej tretiny priniesla hneď dva góly zo švédskych hokejok, čo pravdepodobne žiadneho z fanúšikov Slovenska neprekvapilo. V druhej polovici nedokázal náš tím využiť dve ľahko získané presilovky, no aspoň sa trom korunkám ťažšie útočilo a slovenskú bránku už vážnejšie neohrozili. Nasledujúce dejstvo prinieslo dva góly, našťastie každý do inej bránky a aj keď bolo víťazstvo Slovenska ďaleko od reality, aspoň sme nemuseli znášať výprask s veľkým počtom gólov ako v predošlých dvoch prípadoch. V tretej tretine sa už žiadne prekvapenie nekonalo a po výsledku 4:2 sme sa s majstrovstvami sveta 2017 rozlúčili.

Domov
Zdieľať
Diskusia