Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 18:28
Čas čítania 0:00
damnthat

Talianske nádeje na udržanie sa v elitnej kategórii sa skončili komickým vlastným gólom

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj vďaka tomu zostávame medzi elitou.

Hokejový šampionát v Paríži a Kolíne sa pomaly dostáva do svojej druhej polovice, keďže jeho základná časť sa blíži ku koncu. Niektoré tímy si stihli postup zaistiť už v predošlých zápasoch, no o tie posledné miesta do štvrťfinále sa bude bojovať až do posledných minút. Už tradične je súčasťou majstrovstiev aj výber Slovenska, ktorý však na tento ročník nebude pravdepodobne spomínať s nadšením. Už úvodný zápas s najväčším outsiderom z Talianska naznačil, že tento rok to bude ešte asi horšie ako pominulé roky a až do dnešného dňa sme sa tak museli strachovať o udržanie sa v elitnej kategórii.

Ohroziť nás mohli dokonca samotní Taliani, ktorí ak by uhrali proti Dánom trojbodové víťazstvo, udržali by sa medzi hokejovou smotánkou. Na prvý gól v zápase sme sa načakali poriadne dlho, až sa napokon nechali Taliani v závere zápasu hlúpo vylúčiť a po peknej akcii Dánov inkasovali. Ani po tomto góle sa však nevzdali, odvolali brankára, no to netušili, že ich nádej zhasne po kurióznom vlastnom góle. Napriek tomu sa za svoje účinkovanie hanbiť nemusia a snáď ich uvidíme o dva roky u nás na Slovensku.


Domov
Zdieľať
Diskusia