Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017, 16:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kerestapo Tour je v polovici a mieri do ďalších veľkých priestorov. Rytmus a hostia ešte zbúrajú Prešov, Žilinu, Nitru a mnoho iných miest

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmusov album Krstný otec zaznie naživo v každom väčšom klube či hale, ktoré sú na Slovensku k dispozícii a ty pri tom nemôžeš chýbať.

Ako už všetci dobre viete, koncom novembra uzrel svetlo sveta dlho očakávaný nosič Krstný otec. Rytmus na ňom zanechal skoro 3 roky práce, čo je v konečnom dôsledku aj vidieť, resp. počuť a výsledkom je 24 plnohodnotných skladieb. Na nich máme možnosť sledovať aj väčší hostí a tiež producentov, ktorí si dali v tomto prípade poriadne záležať. Práce na tomto sóle však intenzívne pokračujú aj po jeho vydaní, keďže sa podobný projekt nezaobíde ani bez kvalitných videoklipov a tiež prezentácie v podobe živých vystúpení naprieč celým Slovenskom aj Českom. 

Kerestapo Tour je už zopár dlhých týždňov v plnom prúde a už zažila desiatku vypredaných klubov, v ktorých nechýbali ani atraktívni hostia ako Strapo, Pil C, P.A.T. či chalani z DMS. A presne v tomto formáte bude pokračovať aj druhá polovica turné, no čakajú nás ešte väčšie priestory. Lístky na chystané zastávky si môžeš zakúpiť v predpredaji na ticketportal.sk alebo ticketportal.cz pre Česko. Vidíme sa! 

Pozvánka v podaní hostí aj samotného Rytmusa

Kerestapo Tour je v polovici a mieri do ďalších veľkých priestorov. Rytmus a hostia ešte zbúrajú Prešov, Žilinu, Nitru a mnoho iných miest
Domov
Zdieľať
Diskusia