Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2017, 23:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

The Sims konečne prichádza aj na smartfóny. Legenda sa vráti už čoskoro a nebudeš musieť platiť ani cent

TECH HRY
Uložiť Uložené

Fenomenálna séria The Sims konečne oficiálne prichádza aj na smartfóny.

Takmer dve desaťročia prešli od momentu, kedy sa The Sims dostalo na počítače, teraz sa konečne vrhne aj do vôd smartfónov. Štúdio EA Games novú hru jednoducho nazvali The Sims Mobile a nemá byť veľmi rozdielna od podstaty originálnej verzie. Budeš si môcť vytvoriť vlastné postavy, postavať a nadizajnovať si vlastný dom. Samozrejme, nebudú chýbať povolania, záľuby, sociálne životy či iné aktivity, ktoré budú môcť tvoje postavičky zažiť, pričom zážitok by mal byť veľmi podobný tomu na počítači, čiže áno, svojho Simíka si budeš môcť zavrieť v betónovej kocke a prizerať sa, ako zomrie od hladu. Ak si hral The Sims 4, mobilná verzia vychádza práve z jej funkcií, teda sa budeš vedieť veľmi rýchlo zorientovať.

Hra bude dostupná na Android aj iOS a bude zadarmo. Podporované je aj hranie s kamarátmi. Pomocou rôznych malých sociálnych funkcií by si mal mať s priateľmi možnosť vytvoriť si vlastné komunity. Ako prvú získavajú hru Brazílčania, no čoskoro sa dostane do celého sveta. Bezpochyby môžeme očakávať množstvo mikrotransakcií, no ak si bol v detstve, či nebodaj si ním ešte teraz, fanúšikom tejto legendárnej série, rozhodne sa máš na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia