Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 11:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Transformeri chránili našu planétu odjakživa. Charizmatický Anthony Hopkins nás v úžasne atmosferickom traileri zoznamuje s ich tajnou históriou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures vypustilo ďalšiu skvelú ukážku z blížiaceho sa, už v poradí piateho dielu Transformers. Tá nám opäť dáva nádej, že to možno dopadne celkom dobre.

Ako sme už v predchádzajúcich článkoch týkajúcich sa Transformers: The Last Knight niekoľkokrát spomenuli, príbeh filmu bude akosi previazaný s rôznymi historickými udalosťami, a to napríklad aj vrátane známych artušovských legiend. Žiadna z doterajších ukážok nám však neposkytla taký detailný pohľad na spoločnú históriu ľudí a Transformerov, než práve tá dnešná. Od Edmunda Burtona v podaní Anthonyho Hopkinsa sa v nej totiž dozvedáme, že Transformeri boli na našej planéte odjakživa, ukrývali sa a chránili nás pred príchodom niečoho tajomného. Ukážka je pritom nesmierne atmosferická, čomu dozaista dopomohla aj obrovská charizma legendárneho britského herca. Navyše, dáva nám opäť raz nádej, že snímka by vo výsledku nemusela byť úplným bordelom. Premiéra je v našich kinách naplánovaná na 22. júna 2017 a pokiaľ sa o tomto počine chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Transformeri chránili našu planétu odjakživa. Charizmatický Anthony Hopkins nás v úžasne atmosferickom traileri zoznamuje s ich tajnou históriou
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia