Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 2:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Terminátor 2 sa v nádherne vyzerajúcej 3D verzii dostane znovu do kín. Užite si nostalgický trailer

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Trailer, z ktorého sála nostalgia vás o tom presvedčí!

O prevedení do 3D verzie fanúšikmi azda naujuznávanejšieho dielu Terminátora, T2 (1991), sa hovorí už dlhší čas. Čo sa prvého dielu (1984) a jej formátovania do 3D ale týka, túto myšlienku režisér prvých dvoch častí, James Cameron, razantne odmietol. Tvrdí, že v prípade jednotky by údajne išlo o príliš drahú investíciu (drahšiu než film samotný). Ak ale hovoríme o Terminátorovi 2, Cameron predpokladá, že ujať by sa  mohol hlavne na čínskom trhu, kde predtým nikdy nebol premietaný. Svoju úvahu si isto nevycucal z prsta, pretože konverzia Titanicu do 3D zarobila pri svojom uvedení do čínskych kín krásnych 145 miliónov dolárov. A podotýkame, že na konverzii do trojrozmerného formátu pracovala spoločnosť Stereo D. Spoločnosť, ktorá robila na 3D prevedení v prípade Titanicu, rovnako ako v prípade Avatara, a nemalo by tomu byť inak ani pri T2ke.

Otázkou zostáva, či si samotnú konverziu do 3D užijú aj fanúšikovia, ktorí vyrastali na klasickom Terminátorovi 2D-čku. Berme to teda v najhoršom prípade aspoň z toho uhla pohľadu, že si budeme môcť Súdny deň užiť v kinách (niektorí znova, niektorí prvýkrát). Premiéry sa dočkáme 7. septembra a aby sme nezabudli, poďme sa už pozrieť na trailer, z ktorého priam srší nostalgická atmosféra.

 

Terminátor 2 sa v nádherne vyzerajúcej 3D verzii dostane znovu do kín. Užite si nostalgický trailer
Zdroj: Deviantart.net
Domov
Zdieľať
Diskusia