Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 17:21
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Po založení rodiny ťa nemusí čakať len stereotypný život. Prinášame ti najkrajších rodičov na Instagrame

DETI INSTAGRAM KRÁSA
Uložiť Uložené

Po dieťati a svadbe tvoj život naozaj nekončí, možno práve naopak.

Na instagrame nám čoraz viac mladých párov dokazuje, že si môžeme užívať, cestovať a vyzerať dobre aj s dieťaťom na krku a obrúčkou na prste. V tomto článku ti predstavíme tých najzaujímavejších (a nebudeme si klamať, aj najkrajších) rodičov s ešte krajšími deťmi a zážitkami. Veľké celebrity vynecháme, predsa len majú ten rodičovský život o niečo jednoduchší. Takže ak si tento článok prečíta tvoja mama, už sa asi nebudeš mať na čo vyhovárať

Tammy Hembrow & Reece Hawkins

Tammy a Reece sa okrem svojich vyšportovaných postáv dostali do povedomia aj vďaka svojej roztomilej rodinke. Títo dvaja sú dokonalým príkladom mladých, ale úspešných rodičov, pretože prvé dieťa sa im narodilo, keď mali len 21 rokov. Veselý chlapček Wolf sa narodil v máji 2015 a minulý rok v auguste do rodinky úžasných pribudlo dievčatko Saskia Rose. Okrem toho, že sú rodičmi na plný úväzok, potetovaný Reece pracuje ako osobný tréner a Tammy bloguje, je fitness guru a čoskoro sa na svet dostane aj jej vlastná značka fitness oblečenia. Svojich 6 miliónov sledovateľov získala näjma tým, že sa cvičeniu venovala aj počas tehotenstva, čo je vlastne aj tajomstvom jej úžasného tela po dvoch deťoch. Ich instagram je plný rodinných fotiek, fotiek z posilňovne, ale aj z rôznych krásnych miest, ktoré Reece s Tammy pravidelne navštevujú aj napriek tomu, že ich doma čakajú dve krásne deti. 

Francisco Lachowski & Jessiann Gravel

Francisco Lachowski je stará známa firma, no málokto vie, že brazílsky model je už dávno manžel a dvojnásobný otecko. V roku 2013 si ako 22-ročný za manželku vzal o tri roky staršiu, kanadsko-francúzsku modelku Jessiann Gravel, s ktorou sa chodil už od roku 2011. Svadby sa zúčastnil aj ich syn Milo, ktorý mal v tom čase deväť mesiacov. Momentálne má štyri roky a gény rodičov, modelov, sú evidentné už z diaľky. Za svoj kratučký život už stihol zopár fotení a rovnaký osud pravdepodobne čaká aj jeho brata. Laslo na svet prišiel minulý rok v novembri a už teraz na fotkách pózuje ako rodený model. Jessiann sa modelingu venuje už len zriedka, momentálne je z nej mama na plný úväzok. Chico je aj napriek nabitému rozvrhu špičkového modela úžasný otec. Celá rodina spoločne trávi veľa času, chodia na výlety či dovolenky a vyzerajú skutočne šťastní.

Jessica Michél 

V článku si predstavíme aj hot slobodnú mamičku. Jessica Michél je 26-ročná americká modelka a príležitostná herečka, ktorá sa zviditeľnila najmä účasťou v šou America's Next Top Model, kde sa umiestnila na peknom štvrtom mieste. A to aj napriek tomu, že ju doma čakalo dieťa. Jessica rodila už ako sedemnásťročná, keď otehotnela po prvom sexe so svojim vtedajším priateľom Ididiom Serfatym. Nejaký čas boli aj manželia a syna Romana vychovávali spoločne, no keď sa Jessice otvorili dvere do sveta Hollywoodu, na nejaký čas dieťa vychovával jej bývalý manžel celkom sám. Momentálne sa trochu spamätala, s malým sa stretáva častejšie, no aj napriek tomu si užíva festivaly, dovolenky, fotenia či pozornosť iných mužov. V minulosti už bola spájaná s Joe Jonasom, Niallom Horanom či dokonca Justinom Bieberom. Musíte však uznať, že ako mame jej to tiež veľmi pristane a rozhodne by sa tak mala prezentovať častejšie. Synovi Romanovi dokonca založila účet na Instagrame a aplikácii Vine, kde natáčal videá nielen s mamou, ale aj s jej vtedajším priateľom, Loganom Paulom.

Jessica s ex-manželom a synom Romanom

Po založení rodiny ťa nemusí čakať len stereotypný život. Prinášame ti najkrajších rodičov na Instagrame
Zdroj: antm411.com

Brooke Iseppi & David Drotini

Manželský pár z Austrálie nie je ani tak známy vďaka sebe, ale najmä vďaka svojim deťom. Dvojičky Mia a Bella sú kučeravé, modrooké, jednoducho rozkošné. Hitom internetu sa stali odkedy s nimi začala ich rovnako krásna mama Brooke pravidelne pridávať fotky na Instagram. Tá sa momentálne okrem svojej rodiny venuje aj blogovaniu, spoločne so svojimi sestrami vedie blog Iseppi sisters. Kľudne by však mohla zabrdnúť aj do modelingových vôd, pretože aj po dvoch deťoch vyzerá stále perfektne. Dvojičky tento rok oslávili štyri roky a sú ešte krajšie, než na začiatku svojej "slávy". David a Brooke nás pravidelne zásobujú fotkami a videami z ciest a z ich rodinného života a sú jednoducho na zožratie. 

Aj ty si takto predstavuješ svoju vysnívanú rodinku?

Domov
Zdieľať
Diskusia