Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 17:39
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Brad Pitt nestratil nič zo svojho šarmu ani po rozchode s Angelinou Jolie. Zábery pre známy magazín sú toho jasným dôkazom

MÓDA
Uložiť Uložené

Mužský sexsymbol je vo forme a žiari ako nikdy predtým.

Angelina Jolie a Brad Pitt spoločne tvorili pár snov niekoľko rokov, pričom vychovávali viacero detí, a tak širokú verejnosť veľmi prekvapil ich nečakaný minuloročný rozchod. Ako sa ale hovorí, všetko má svoj koniec a výnimkou nebola ani láska celosvetovo známych hercov, ktorí si zahrali bok po boku aj pred kamerami. 

Býva už zvykom, že nie každý sa vie s rozchodom, respektíve rozvodom vysporiadať rýchlo a častokrát vôbec, to však zrejme nebude prípad v súčasnosti 53-ročného šviháka z Hollywoodu. Teda, aspoň tak usudzujeme podľa najnovších záberov pre letné vydanie magazínu GQ Style, ktoré sú vôbec prvými po krušných chvíľach spojenými s vyššie uvedenými záležitosťami. Pravdou však je, že dnes ešte stále manžel hriešnej herečky mal zo začiatku veľké problémy sám so sebou a utápal sa v alkohole a myšlienkach.

Kompletný editoriál doplnený aj o video je prácou kreatívneho fotografa a video tvorcu menom Ryan McGinley a jeho širokého tímu. Lámač ženských sŕdc nezostal ani tentokrát svojej povesti nič dlžný a svoj nepopierateľný šarm predviedol pred objektívmi v plnej kráse. Výsledok je podľa očakávaní úžasný a aby toho nebolo málo, ukrýva sa za ním aj trochu hlbšia myšlienka, ako len fotenie pre módne zameraný magazín. Konkrétne ide o podporu národného parku White Sands National Monument nachádzajúceho sa v Novom Mexiku.

Druhým dychom však musíme dodať, že Bradovi to v modeloch z portfólia módnych domov Valentino, Junya Watanabe, Rick Owens, Missoni či Bottega Veneta mimoriadne pristane. Viac vám už ale napovie malá ukážka záberov nižšie a pre kompletnú sériu môžete navštíviť oficiálnu stránku GQ. Mimochodom, v sprievodnom rozhovore nám slávny herec povedal o čosi viac aj o rozchode s Angelinou. Tak nech sa páči, milí čitatelia. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia