Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2017, 17:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sci-fi Valerian vyzerá aj v najnovších ukážkach úplne nádherne. Vizuál sa autorovi Piateho elementu nesmierne podaril

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy filmár Luc Besson je späť. Vychutnajte si najnovší televízny spot pre jeho vesmírne sci-fi Valerian and the City of a Thousand Planets.

Od snímky Lucy so Scarlett Johansson v hlavnej úlohe ubehli už takmer tri celé roky, pričom jej režisér Luc Besson (The Fifth Element, Leon) sa odvtedy utiahol do akéhosi úzadia a venoval sa radšej produkcii či písaniu scenárov. Tomu je ale našťastie koniec. Známy Francúz totiž už onedlho prinesie na strieborné plátna projekt s dlhočizným názvom Valerian and the City of a Thousand Planets, ktorý sa po dvoch plnohodnotných traileroch dnes konečne pripomína opäť, a to tentokrát vo forme televízneho spotu. Ten síce neukáže takmer nič nové, svojim ambicióznym vizuálom však dáva jasne najavo, že ponúkne skutočne veľkolepý filmový zážitok. Česká premiéra je momentálne naplánovaná na 20. júla 2017, takže nám ostáva už iba dúfať, že sa v rovnaký deň dočkáme aj u nás. Pre viac informácií klikajte sem. Ak by bola možnosť, zašli by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia