Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017 o 20:49
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Brooklyn Beckham, Anwar Hadid či Scott Eastwood. Ako sa zmenili a čomu sa venujú synovia slávnych hercov a modeliek?

Uložiť Uložené

Dvanásť chlapcov so známym priezviskom vám chce ukázať svoje kvality.

Desiatka celebritných dcér, v rámci ktorých ste si mohli prečítať o Paris Jackson, Meadow Walker, Lily Collins či Mini Cindy, si pýta pokračovanie, no tentokrát si posvietime na opačné pohlavie. Synovia oscarových hercov a topmodeliek už dávno nie sú krpcami s lízankou v ruke a plyšákom zastrčeným pod pazuchou, ale po vzore svojich rodičov vyhľadávanými modelmi a hercami. Vo väčšine prípadov je to však spojenie oboch spomínaných profesií, a tak sa fešáci slávnych priezvisk objavujú vo filmoch a v kampaniach súčasne.

Presley Gerber

Náš výber začíname synom modelky Cindy Crawford a jej manžela Rande Gerbera. 17-ročný Presley sa narodil 2. júla 1999 v Los Angeles a je rovnako ako jeho mama a sestra Kaia úspešným modelom. Aktuálne má za sebou prehliadky Zadig & Voltaire, Moschino a opakovane Dolce & Gabbana, kampane Calvin Klein, spomínané D&G a Tommy Hilfiger a objavil sa tiež vo Vogue Paris, Vogue Hommes, ODDA, Pop Magazine, Lui Magazine po boku Hailey Baldwin a CR Fashion Book, kde robil spoločnosť svojej sestre a tiež nahej Isabeli Fontana. Presley má teda modelingové začiatky zvládnuté a o tom, že ho čakajú ešte mnohé zaujímavé spolupráce, sme nezapochybovali ani na sekundu.

Anwar Hadid

Nielen Gigi a Bella sú aktuálne veľkými menami na prehliadkových mólach, ale aj ich 17-ročný brat Anwar by sa rád prihlásil o slovo. Puma, Zadig & Voltaire, Philipp Plein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger a Moschino sú značky, s ktorými už v rámci svojej modelingovej kariéry prišiel do kontaktu a vidieť ste ho mohli tiež vo Vogue Hommes, American Vogue, British Vogue, Teen Vogue, V Man, Paper a Nylon Magazine. Jeho rodičmi sú bývalá modelka Yolanda Foster a developer Mohamed Hadid a v súčasnosti je jeho priateľkou očarujúca Nicola Peltz - dvadsaťdvaročná sestra nižšie spomínaného Williama.

Will Peltz

Jedným z ôsmich potomkov bývalej modelky Claudie Heffner a multimilionára Nelsona Peltza je aj v súčasnosti tridsaťročný William. Pri pohľade na neho však do bodky platí, že vek je len číslo, pretože v spoločnosti svojej mladšej sestry vyzerá ako jej rovesník. Napriek tomu, že podľa magazínu Forbes patrí jeho otec medzi najbohatších v Amerike a pravidelne sa umiestňuje vo finančných rebríčkoch najzazobanejších ľudí v investičnej oblasti, William nesedí doma na zadku, ale usilovne pracuje. Za sebou má napríklad spolupráce s Dolce & Gabbana, Philipp Plein, Ermanno Scervino či Calvin Klein, editoriály pre Vogue Japan, Vogue Russia, W Magazine, V Man a ďalšie. Okrem modelingu sa venuje aj herectvu a spomenúť môžeme seriály The Deleted, MédiumVincentov svet a filmy Muži, ženy a deti, Odobrať z priateľovVymedzený čas.

Steven R. McQueen

Fanúšikom Upírskych denníkov bude Steven dobre známy ako Elenin mladší brat a tým zvyšným si ho trošku predstavíme. Steven Chadwick alebo Steven Robitaille McQueen sa narodil 13. júla 1988 hercovi a producentovi Chadovi McQueenovi a herečke Stacey Toten. Jeho starým otcom je kedysi najlepšie zarábajúci herec - hviezda kultového filmu Sedem statočných Steve McQueen. V roku 2002 debutoval v CSI: Miami, a tak bolo jasné, akým smerom sa bude jeho kariéra uberať. Následne sa objavil v seriáloch Everwood, Bez stopy, Vražedné číslaChicago Fire, no za najpamätnejšie a najdlhšie trvajúce sa považuje jeho účinkovanie v spomínaných Upírskych denníkoch. Steven žije v Atlante a medzi jeho záľuby patria bojové športy, hokej a jazda na koni.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @steven_r_mcqueen,

Brooklyn Beckham

Syn futbalistu Davida Beckhama a jeho manželky, bývalej členky legendárnej Spice Girls a módnej návrhárky Victorie Beckham, je pomenovaný podľa miesta svojho splodenia. Narodil sa 4. marca 1999 v Londýne ako Brooklyn Joseph Beckham a jeho krstnými rodičmi sú Elton John a Elizabeth Hurley. Ako iste viete, je najstarším zo štyroch potomkov tohto hviezdneho páru a venuje sa modelingu a fotografovaniu. Objavil sa napríklad na titulkách Wonderland Magazine, L'uomo Vogue, Vogue Me, Miss Vogue, Interview Magazine a tiež v kampaniach Burberry.

 

Príspevok, ktorý zdieľa bb (@brooklynbeckham),

Brandon Thomas Lee

Brandon je synom sexbomby Pamely Anderson a jej bývalého manžela Tommyho Lee. Pamela si extravagantného hudobníka vzala po 96 hodinách od ich prvého stretnutia a zo vzťahu s ním si odniesla dvoch synov a hepatitídu typu C. Týmto ochorením sa následne trápila dlhých trinásť rokov, no ako oznámila na svojom instagramovom účte, už je vďaka špeciálnej liečbe vyliečená. Brandon sa narodil 6. júna 1996 a po vzore svojho otca plánoval hrať v kapele. V súčasnosti sa venuje modelingu a na konte má opakovanú spoluprácu s Dolce & Gabbana a tiež niekoľko editoriálov a tituliek. Hoci bol v minulosti spájaný s viacerými slečnami, aktuálne je jeho priateľkou sestra hviezdneho Luckyho Blue - modelka Paper America.

Dylan Jagger Lee

Pri Pamele a jej synoch ešte chvíľku ostaneme a pozrieme sa aj na druhého potomka pochádzajúceho z jej turbuletného vzťahu, a to 19-ročného Dylana. Ten sa narodil 29. decembra 1997 v Malibu a portál models.com ho opisuje ako pánskeho modela a influencera. Na svojom modelingovom zozname má spolupráce s Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Yves Saint Laurent a True Religion a tiež stránky vo Vanity Teen, ODDA a Vulkan Magazine.

Rafferty Law

Už podľa priezviska vám musí byť zrejmé, koho gény prídu na rad tentokrát. Jude Law a jeho bývalá manželka - herečka Sadie Frost sa zosobášili v roku 1997 a o šesť rokov neskôr sa rozviedli. Spolu majú tri deti a jedným z nich je aj v súčasnosti 20-ročný Rafferty. Ten sa narodil 6. októbra 1996 a napriek výške 175 centimetrov je celkom úspešným modelom. Spolupracoval s Dolce & Gabbana, DKNY, Hugo Boss, ASOS a objavil sa napríklad v British Vogue, Another Man Magazine, Rollacoaster Magazine, Teen Vogue a i-D Magazine. Okrem spomínaného bol v roku 2015 magazínom GQ zaradený medzi 50 najlepšie oblečených Angličanov.

Scott Eastwood

Scott C. Reeves známy ako Scott Eastwood je synom herca a režiséra Clinta Eastwooda a letušky Jacelyn Reeves. Narodil sa 21. marca 1986 v Kalifornii, vyrastal na Havaji a už odmalička bol veľmi priebojný. Po strednej škole študoval na Loyola Marymount University v Los Angeles a presťahoval sa do San Diega, kde žije až doteraz. V roku 2014 prišiel pri dopravnej nehode o svoju priateľku, čo ho hlboko zasiahlo. Na začiatku svojej hereckej kariéry sa rozhodol používať matkine priezvisko z dôvodu nezáujmu o zvýhodňovanie. Pod priezviskom Reeves hral vo filmoch ako Zástavy našich otcov, Americký zločin, Pride, Player 5150Gran Torino. Následne začal používať otcove priezvisko, a to z dôvodu, že sa vyskytol jeho menovec, ktorý bol takisto hercom a začalo dochádzať k ich zámenám. Okrem spomínaných filmov sa objavil tiež v Mavericks: Na divokej vlne, Železné srdce, Rýchlo a zbesilo 8, The Longest Ride, Suicide Squad a ďalších. Vidieť ste ho mohli tiež vo videoklipe Taylor Swift Wildest Dreams a okrem herectva sa venuje aj modelingu - bol napríklad tvárou vône od Davidoff, spolupracoval s Hugo Boss a ozdobil stránky Vogue Ukraine, Flaunt, Esquire U.S. a Hercules Magazine.

Jaden Smith

18-ročný Jaden je synom herca Willa Smitha a jeho manželky Jady Pinkett Smith. Narodil sa 8. júla 1998 v Malibu a už páru rokov nás so svojou sestrou Willow kŕmi múdrosťami bez logiky. Je hercom (napríklad Šťastie na dosah, Po zániku Zeme, Karate Kid, Deň, keď sa zastavila Zem), modelom (kampaň Louis Vuitton a magazíny Vogue Korea, GQ Style UK, Vogue Italia, Interview, Numéro Homme, American Vogue a Glamour U.S.), raperom (Never Say Never s Justinom Bieberom a vlastný mixtape The Cool Cafe) a spomenieme ešte líniu oblečenia MSFTSrep.

Patrick Swarzenegger

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger sa narodil 18. septembra 1993 v Los Angeles a jeho rodičmi sú Arnold Schwarzenegger a spisovateľka a žurnalistka Maria Shriver. Navštevoval University of Southern California a USC Marshall School of Business, ktorú ukončil v máji minulého roku. Zahliadnuť ste ho mohli vo videoklipe Right There od Ariany Grande, kde sa zhostil úlohy Romea, v kampaniach Tom Ford a Hudson Jeans a tiež v L'uomo Vogue, V Man a Interview Magazine, kde sa objavil ako tvár modelingovej agentúry L.A. Models. V minulosti tvoril pár s Miley Cyrus.

Gabriel-Kane Day-Lewis

Gabriel-Kane sa narodil 9. apríla 1995 v New Yorku britskému hercovi Danielovi Day-Lewisovi a francúzskej herečke Isabelle Adjaniovej. Jeho otec patrí k tým najpresvedčivejším a najvyberavejším hercom filmového priemyslu a od roku 1997 hral napríklad len v siedmych filmoch (Boxer, Lincoln, Gangy New Yorku, Abby Singer, Ostrov samoty, Čierna krv a Nine). Svoje úlohy dôkladne zvažuje a možno aj preto je jediným hercom s troma Oscarmi za Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe. 22-ročný Gabriel sa však nevydal po stopách svojich úspešných rodičov a namiesto herectva si zvolil hudbu a modeling. Skladať piesne začal ako 9-ročný a počas štúdia na Berklee College of Music sa venoval najmä hre na klavír a gitaru. Na svojom modelingovom zozname má zmluvu s agentúrou IMG, spolupráce s Dolce & Gabbana, H&M, Chanel, Dunhill a Calvin Klein a stránky pre Harper's Bazaar, Glamour, British Vogue, L'uomo Vogue, Teen Vogue, Vanity Fair, Love, Rollacoaster Magazine a CR Fashion Book.

Domov
Zdieľať
Diskusia