Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 19:30
Čas čítania 0:00
Tamara S. johnnybravo

Provokatívna a dráždivá, ale prirodzená. Ženská krása zachytená na pôsobivých fotografiách od Ukrajinca Davida atakuje eleganciu aj erotiku

REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

David dbá na to, aby jeho fotografie pôsobili jemne a provokatívne zároveň.

„Snažím sa, aby ľudia na fotografiách pôsobili dokonale,“ tvrdí David Dubnitskiy - nezávislý fotograf, ktorý sa v rámci svojej mimoriadne vydarenej práce zameriava na ženy a ich vonkajšiu a vnútornú krásu zasadenú do sveta akoby vystrihnutého z tvojich snov. Elegancia, zmyselnosť, nenútená dráždivosť a ľahká erotika bez štipky vulgárnosti sú poznávacími znameniami jeho fotografií, ktoré by nemali nechať chladného žiadneho milovníka ženského pohlavia. Davidove zábery vám umožnia oddýchnuť si od latexu, nánosov mejkapu, push-upkových podprseniek a hlboko zarezaných pásikov, ako aj od prvoplánových póz, napichaných pier a nasilu dráždivých výrazov a ponúkajú vám pohľad na ženy v tých najprirodzenejších polohách.

Jemné šaty s volánmi, rozhalené blúzky, pohodlná alebo žiadna spodná bielizeň a bavlnené tielka odhaľujúce pokožku žien, ktoré sa nevlnia pri drahých autách, ale zaoberajú sa ich kedysi typickými činnosťami v peknom prostredí. Pokiaľ by niekoho zaujímal aj samotný fotograf, tak jeho súkromný, ako aj profesijný život ostáva aj naďalej záhadou a okrem toho, že David je talentovaný chlapík pochádzajúci z mesta Dnipro v Dnepropetrovskej oblasti našich východných susedov, o ňom nemáme žiadne informácie navyše. Nájsť ho môžete na Instagrame, kde má slušnú sledovateľskú základňu, na jeho Facebooku, oficiálnej stránke a takisto na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia