Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 19:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šikovný slovenský hudobný producent Jimmy Pé predstavuje projekt, na ktorom nájdeš klubové, melodické aj popové skladby

HUDBA
Uložiť Uložené

Nová tvorba Jimmyho Pé vyjde opäť pod hlavičkou slovenského vydavateľstva Gergaz

Jimmy Pé je jednym z mála slovenských hudobných producentov nerapového žánru, ktorého tvorba si skutočne zaslúži veľmi veľa pozornosti. Ešte v minulom roku sme vás informovali o jeho novinke a sme veľmi, že vám teraz môžeme predstaviť aj EP z Jimmyho dielne, ktoré dostáva názov Masika a medzi ľudí sa dostáva práve dnes. A to síce vo všetkých digitálnych formátoch, no tentoraz však bez fyzického nosiča. Na EP sa objavujú aj dvaja hostia, menovite portugalský producent DJ Ride (2x IDA World Champion) a slovenská speváčka a raperka Ashley Abrman.

Masika znamená jar. Celé šesťtrackové EP sa nesie v pozitívnej nálade a potvrdzuje Jimmyho silné postavenie na domácej elektronickej scéne. Jimmy Pé patrí medzi najúspešnejších lokálnych producentov tanečnej elektronickej hudby. Fanúšikmi jeho tvorby sú také svetoznáme mená ako Flying Lotus, Baauer či The Gaslamp Killer, ktorým učarovala hlavne skladba Hudson River z Jimmyho posledného double-EPčka Fake Fantasy. Na konte má aj výborný sólový album Insomnia, no teraz určite všetkým odporúčame vypočuť si tento najnovší projekt. 

Domov
Zdieľať
Diskusia