Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 16:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Baby šéf získava v novom traileri status atraktívneho animáku nielen pre deti. Z novorodenca sa v ňom stáva tajný špión bojujúci proti psíkom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Baby Boss dorazí do slovenských a českých kín 20. apríla.

Ak by sme vám v prvom z nasledujúcich mesiacov mali odporučiť nejaký animák, zrejme by to bol Baby Boss. Ten sa do slovenských a českých kín dostane už 20. apríla a zdá sa, že to bued stáť za to, či už ste tínedžer alebo dospelý. Sympatický hlas Aleca Baldwina spolu so sarkastickými výrazmi malého Baby šéfa by mohli pobaviť aj staršie ročníky. Možno to dopadne zle, ale doterajšie zverejnené zábery nám dodávajú pozitívne myšlienky. Tom McGrath (Megamind) na režisérskej stoličke by mal byť ďalšou zárukou kvality. Príbeh nemluvňaťa s hlasom Aleca Baldwina, ktoré vypracuje prepracovanú stratégiu boja proti šteniatkam a ešte bude súperiť aj so starším bratom. Okrem Baldwina budú diváci v zahraničí počuť hlasy Steva Buscemiho, Lisy Kudrow, Jimmyho Kimmela, Tobeyho Maguira či Pattona Oswalta. My sa už tradične musíme pripraviť na dabing. Ako sa vám zatiaľ Baby šéf pozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia