Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 21:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nová sexuálna bábika sa vie zmeniť z rodinnej a starostlivej na sexy a vášnivú. Jej emocionálne rozpoloženie môžeš upravovať dotykmi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Technológie nám otvárajú nové a nové možnosti.

O sexuálnych bábikách toho bolo dosť popísaného už aj na našom webe, veď technológie sa každý deň po maličkých krokoch rozvíjajú, ale jedna z najnovších bábik menom Samantha je trošku zvláštnejšia. Namiesto obyčajného využitia na nezáväzné sexuálne potešenie totiž Samantha dokáže prechádzať rôznymi emocionálnymi fázami, takže jej nový majiteľ sa môže snažiť získať celý jej emocionálny potenciál, podobne ako by to robil aj u živej ženy. Samantha sa svetu predstavila len pred pár dňami v Barcelone a už teraz je o ňu veľký záujem, pretože sexuálna bábika, ktorá môže zmeniť svoje nastavenie z rodinného na sexuálne v priebehu niekoľkých sekúnd a správnych dotykov, to tu ešte nebolo.

Bábika by mala byť mimoriadne interaktívna a všetko bude záležať na tom, kam ju budeš chytať. Ak ju pohladíš po pleciach, chytíš za boky alebo za ruky, zo Samanthy sa stane romantická bábika a dá to aj poriadne najavo, lenže ak sa jej začneš dotýkať na intímnejších miestach, rýchlo sa prispôsobí a prepne sa do svojho sexy módu. Podľa jedného z tvorcov bábiky bude cieľom jej budúcich majiteľov priviesť ju k orgazmu, čo sa môže zdať ako jednoduchá úloha, ale chlapíci si budú musieť dať na svojich dotykoch záležať. Zatiaľ nebola zverejnená presná cena a ani dostupnosť, takže si na túto investíciu budeš musieť ešte chvíľu počkať.  

Domov
Zdieľať
Diskusia