Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Americkí bohovia rozpútavajú vojnu v potokoch krvi a fantasy prvkov. Taký je trailer pre skvele vyzerajúci seriál American Gods

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ste pripravení na premiéru?

30. apríl 2017 bude dňom, kedy sa na svet prvýkrát pozrie očakávaný seriál American Gods od Bryana Fullera, tvorcu seriálového Hannibala. Podľa najnovšieho traileru nás čaká zoznámenie s atraktívnymi postavami a hlavne svojským vizuálom, ktorý nebude šetriť krvou ani fantasy prvkom. Nakoniec, stále hovoríme o spoločnosti dávno zabudnutých bohov. 

Dej nás zavedie do moderného sveta plného rôznych božstiev, existujúcich vo fyzickej podobe medzi nami a prežívajúcich skrz ľudskú vieru v ne. Spoločne s postavou menom Shadow Moon (Ricky Whittle - seriál The 100) sa tak vydáme na cestu naprieč Severnou Amerikou, aby sme zhromaždili čo najviac starých bohov v snahe pripraviť sa na epickú bitku proti bohom novým.

Showrunnermi a scenáristami sú Bryan Fuller (seriál Hannibal) a Michael Green (Alien: Covenant, Blade Runner 2049, seriál Kings), ktorým vypomáhal aj samotný Gaiman. Okrem vyššie spomínaného Rickyho sa objaví napríklad aj Ian McShaneEmily BrowningSean HarrisYetide BadakiBruce LangleyCrispin GloverJonathan TuckerCloris LeachmanPeter StormareChris ObiGillian AndersonMousa KraishOrlando Jones či Kristin Chenoweth. Prvá z ôsmich epizód debutovej série bude mať premiéru na televíznej stanici Starz (Ash vs. Evil Dead) 30. apríla. Dáte Americkým bohom šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia