Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2017, 15:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Floyd Mayweather priznal, že v júni preruší dôchodok kvôli súboju s Conorom McGregorom. Zároveň ho vyzval, aby prestal vyplakávať

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mayweather chce, aby Conor konečne podpísal zmluvu.

Jedna z najväčších boxerských legiend Floyd Mayweather má už po krk dohadov a špekulácií točiacich sa okolo toho, či sa v tomto roku postaví do ringu proti Conorovi McGregorovi, alebo neustále ide len o marketingovú kampaň. Na svojej šnúre s názvom The Undefeated Tour sa momentálne nachádza v Spojenom kráľovstve a keď opäť raz prišla debata ku téme Conor a Floyd v jednom ringu, boxer zobral celú situáciu do vlastných rúk a verejne priznal, že v júni tohto roku na chvíľu preruší svoj športový dôchodok, aby mohol ukázať McGregorovi, ako to v ringu skutočne vyzerá.

Floyd sa vyjadril, že Conor by mal prestať vyplakávať kvôli peniazom, pretože je jasné, kto je stranou A a kto je stranou B. Američan je podľa vlastných slov unavený z toho, ako si McGregor buduje popularitu na ich spoločnom súboji a vyzval ho, aby sa prestal vykrúcať a jednoducho podpísal zmluvu, ktorú mu ponúkajú jeho agenti, pretože ľudia čakajú na to, či z ich júnového súboja niečo bude, alebo to nakoniec celé skončí fiaskom. Celé vyjadrenie Floyda si mimochodom môžeš pozrieť v priloženom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia