Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2017, 20:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Američan chcel prejsť cez letisko JFK s 5 kilami kokaínu v nohaviciach. Drogy za 150-tisíc eur mal trúfalo prilepené na nohách

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN
Uložiť Uložené

Návrat z Dominikánskej republiky neprebehol kvôli kokaínu podľa jeho predstáv.

Američan vracajúci sa z dovolenky v Dominikánskej republike si zrejme myslel, že colníci sú v dnešných časoch úplne hlúpi a nevšimnú si jeho nenápadné nohavice prepchaté kokaínom. Juan Luperon pristál po lete z Dominikánskej republiky na najväčšom newyorskom letisku JFK a pomaly sa predieral až ku colnej kontrole, kde si ho okamžite začali colníci podozrivo prezerať a keď im zrak padol na jeho obtiahnuté a odstávajúce nohavice, radšej ho zobrali do miestnosti, kde chceli prísť na to, čo má v nohaviciach okrem svojich dolných končatín.

Všetko ihneď vyplávalo na povrch, keď si Juan stiahol svoje nohavice a colníci na jeho nohách objavili prilepených takmer 5 kilogramov čistého kokaínu a aj keď nevedno, čo s ním mal Juan v pláne urobiť, pretože sa rozhodol mlčať ako kostolná myš, odhadovaná hodnota pašovanej drogy by sa mala pohybovať okolo 150-tisíc eur, takže by si z dovolenky priniesol celkom slušný suvenír. Nanešťastie pre Juana, ktorý je mimochodom americkým občanom, newyorský prokurátor ho už obvinil z pašovania drog a hrozí mu dlhší pobyt v chládku, čo by každý inteligentný človek očakával, keby sa vybral na mimoriadne strážené a monitorované letisko JFK s kokaínom v nohaviciach.

Američan chcel prejsť cez letisko JFK s 5 kilami kokaínu v nohaviciach. Drogy za 150-tisíc eur mal trúfalo prilepené na nohách
Zdroj: U.S. CUSTOMS AND BORDER PROTECTION
Domov
Zdieľať
Diskusia