Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 11:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Ku splneniu snov potrebuješ podľa Dominiky Mirgovej len nádej. Potvrdiť ti to chce novou skladbou

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenská speváčka predstavila skladbu Máme Sny, s ktorou jej pomáhali Mišo Biely a Marek Šurin.

Celý život o niečom snívame. Tento proces sám o sebe je magický, no jeho pretavenie do reality je už ťažšie. Naplniť si niektoré ciele nie je jednoduché, avšak človek by sa nemal tak ľahko vzdávať a mal by robiť všetko preto, aby sa aspoň priblížil k svojim snom. S podobným názorom sa iste stotožní mnoho ľudí, medzi ktorých môžeme zaradiť aj Dominiku Mirgovú.

Slovenská speváčka si pre fanúšikov pripravila novinku Máme Sny, rozoberajúcu práve tému plnenia snov. Skladbu adresuje každému, kto sníva a dodáva, že je len na jednotlivcovi, či sa jeho vidina v hlave premení na niečo hmatateľné, prípadne citeľné. K tracku nenatočila Dominika tradičný vizuál, ale lyrics video, vychádzajúce z dielne Martina Vierika. O hudbu sa postarali Mišo Biely a Marek Šurin. Prvý menovaný navyše dopomohol i s textom nahrávky, ktorú si môžeš vypočuť nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia