Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 16:25
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Palec dole sa predsa len stane realitou. Facebook testuje nové reakcie pre obľúbenú aplikáciu Messenger

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Áno, experimentujú so žiadanou funkcionalitou.

Debát o tom, či je pridanie kontroverzného tlačidla "Dislike" medzi súčasné reakcie na Facebooku v poriadku, bolo na internete viac než dosť. Zatiaľ, čo jedna strana obhajuje jeho nezanedbateľný význam, tá druhá sa oháňa faktom, že palec dole môže niekomu spôsobiť psychickú traumu. Tak či tak, vedenie najväčšej sociálnej siete na svete ho aj napriek tomu neplánuje úplne vylúčiť z dostupných možností, ktoré dokážu opäť trošku obohatiť jej funkcionalitu. Bavíme sa tu však iba o aplikácii Messenger, kde po dokončení testovania na malom počte vybraných používateľov pribudnú nové reakcie na špecifické správy. 

Ako informuje web techcrunch.com, celé by to malo fungovať na obdobnom princípe ako pri bežných príspevkoch medzi novinkami na Facebooku, čo znamená, že sa po stlačení vyhradeného tlačidla zobrazí viacero dostupných reakcií. Väčšinu z nich poznáme, no s tou najpodstatnejšou, palcom dole, sme sa doteraz nemali kde stretnúť. Kedy bude novinka dostupná pre všetkých používateľov Messengeru, zatiaľ presne povedať nevieme, ale zrejme si ešte pár týždňov počkáme.

Palec dole sa predsa len stane realitou. Facebook testuje nové reakcie pre obľúbenú aplikáciu Messenger
Zdroj: techcrunch.com
Domov
Zdieľať
Diskusia