Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2017, 9:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Guardians of the Galaxy 2 dávajú v novom traileri jasne na známosť, ktorý film bude najväčším a najzábavnejším trhákom leta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra nás čaká už v máji, takže Marvel pokračuje v pravidelnom zásobovaní trailermi.

Marvelovka nemarvelovka, na Guardians of the Galaxy 2 sa tešíme oveľa viac než na Infinity War. Iste, pôjde o mega komiksovú udalosť dekády, ale všetci dobre vieme, ktorý film na tom z hľadiska kvality skončí lepšie. Samozrejme, môžeme sa mýliť, no po skvelej jednotke od Jamesa Gunna každý očakáva, že dvojka bude v jej šľapajách pokračovať a bude lepšia bez toho, aby bolo nutne len "veľkolepejšie". Nakoniec, všetci vieme, aké prekliatie sprevádza úspešné hollywoodske blockbustery. Tento rok majú Guardians z trojice marveloviek azda najväčšiu šancu získať miliardu. A ona asi aj padne. Iste, na Spideyho a Iron Mana sa ľudia budú hrnúť v húfoch, ale Baby Groota len tak ľahko neporazíte (obzvlášť, keď má v pokračovaní vystupovať ako malý hajzlík) a po dnešnom traileri to platí dvojnásobne. Okrem toho tu máme partiu osvedčených hercov a obľúbených postáv, catchy frázy a vtipy, náznaky veľkolepej akcie a štýlovej audiovizuálnej kinozábavy, ktorú ľudia stále milujú. 

A ako je to s dejom? Kurt Russell skutočne hrá Quillovho otca. Pôvodne sa špekulovalo, že postavu Ego the Living Planet bude hrať Stallone, nakoniec je to však sám Russell, ktorý sa stane žijúcou planétou. Ako ale môže byť Star-Lordovým biologickým otcom planéta? Egovo vedomie sa totiž dokáže prevteliť do ľudskej schránky. Celý príbeh sa bude točiť okolo otcovstva, či už toho biologického alebo vzťahu, aký má Quill s Yondum. Podľa všetkého bude hlavnou záporáčkou Ayesha aka Her aka Kismet aka Paragon. Zahrať by si ju mala Elizabeth Debicki. Ayeshu vytvorilo The Enclave, skupina vedcov túžiaca ovládnuť svet, ktorá vytvorila aj Adama Warlocka aka Him. Oba ich výtvory ale unikli. Je teda možné, že sa čoskoro v MCU dočkáme aj Warlocka.

Režíruje už spomínaný James Gunn, pričom si zároveň napísal aj scenár. Kameru mal na starosti 51-ročný Henry Braham (zďaleka za sebou nemá takú bohatú a úspešnú kariéru, akú by sa na GotG 2 patrilo mať) a o soundtrack sa postaral Tyler Bates (jeho posledným blockbusterom bolo Snyderove 300, odvtedy skladal výhradne pre seriálovú tvorbu, no po roku 2017 bude mať na konte okrem marvelovky aj thriller Coldest City a druhého Johna Wicka - oba filmy dvojice režisérov prvého Johna Wicka). Aj tak sa ale všetci po premiére sústredia na OST. Z hercov sa vracajú Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin DieselBradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close a nováčikmi sú Pom Klementieff (Mantis - je na konci traileru), Elizabeth Debicki (Her), Sylvester Stallone (tajná rola, pravdepodobne len malé cameo) a Kurt Russell (Ego the Living Planet). Množstvo ďalších informácií o snímke nájdete po kliknutí na tento odkaz, a teda v našom vlákne, kde pre tento film nájdete až 9 ďalších článkov. Guardians of the Galaxy vol. 2 má premiéru naplánovanú na 5. mája 2017. Ako na vás zatiaľ pokračovanie obľúbenej marvelovky pôsobí?


PS: James Gunn oznámil, že Baby Groot nemá absolútne žiadne spomienky na to, čo sa stalo keď bol dospelý. Groot, ktorého sme poznali akoby teda zomrel.

Guardians of the Galaxy 2 dávajú v novom traileri jasne na známosť, ktorý film bude najväčším a najzábavnejším trhákom leta
Zdroj: Marvel/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia