Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ADiss predstavuje novinku Femme Fatale so Speezym a tiež tracklist k albumu Červená karta

HUDBA
Uložiť Uložené

Spevák a reper sa v posledných troch rokoch venoval tvorbe albumového projektu, ktorý teraz predstavuje fanúšikom.

ADiss v posledných pár mesiacoch predstavil viacero skladieb, medzi ktorými sa našli aj covery aj netypické kompilácie viacerých skladieb od svojich rapových kolegov, čo väčšina ocenila odozvou na sociálnych sieťach. Okrem týchto bokoviek sa však Adam venoval aj tvorbe celistvého sóla, o ktorom nás pomaly informoval a vzorne predstavoval aj nejaké tie ukážky, a to aj s videoklipmi. Oficiálne album Červená karta vychádza už prvého marca, no predobjednať si ho v tak trochu netradičnej verzii môžeš už teraz. 

ADiss predstavuje novinku Femme Fatale so Speezym a tiež tracklist k albumu Červená karta

Zároveň dnes ADiss predstavuje ďalšiu plnohodnotnú ukážku, ktorá dostáva názov Femme Fatale a už tradične je ódou pre dokonalú ženu. A keďže táto téma nie je cudzia ani Speezymu, svojom slohou prispel aj on. Skladba samozrejme dostáva aj vizuál z dielne Dušana Krajčoviča. O hudobnú produciu sa podobne ako pri väčšine vecí z albumu postaral sám a vy teraz môžete hodnotiť výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia