Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 13:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Aplikácia, ktorá sa za teba rozíde s partnerom a ešte aj vyzdvihne veci z jeho bytu. Dunzo chce životy ľudí uľahčovať

TECH
Uložiť Uložené

Všetko vie byť dnes také jednoduché.

Ľudia často využívajú klišé formulku, že žijeme v uponáhľanom svete a na množstvo vecí nám jednoducho nezostáva čas, čo je však v podstate pravda. V tej chvíli do hry vstupuje aplikácia s názvom Dunzo, ktorá posúva úroveň užitočných aplikácií organizujúcich tvoj život ešte vyššie. Priamo v aplikácii si totiž nielenže zapíšeš to, čo ti ešte treba urobiť, kde sa musíš zastaviť a čo vybaviť, ale zamestnanci pracujúci pre Dunzo to pre teba aj skutočne splnia. Ak by si teda počas cesty na letisko zistil, že tvoj pas ešte spokojne leží v zásuvke, jednoducho zadáš úlohu do Dunza a počkáš, kým ju jeden z dostupných pracovníkov splní a uľahčí ti tak život.

Aplikácia, ktorá sa za teba rozíde s partnerom a ešte aj vyzdvihne veci z jeho bytu. Dunzo chce životy ľudí uľahčovať
Zdroj: Dunzo

Čo by to ale bolo za aplikáciu, keby sa pravidelne nesnažila vylepšovať a ponúkať nové služby. Pri príležitosti oslavy Valentína sa jej tvorcovia rozhodli spustiť novú službu, vďaka ktorej budeš môcť niekoľkými klikmi na displeji tvojho smartfónu zadať neznámemu človeku úlohu, aby šiel k tvojej priateľke či priateľovi domov, vo dverách sa s ním za teba rozišiel a zobral tvoje veci a doručil ti ich. Ako hovorí zakladateľ aplikácie Kabeer Biswas, Dunzo neodporúča, aby si to partneri dopredu nevydiskutovali, ale ak to inak nejde, potom vedia zasiahnuť aj oni. Podľa neho je predsa len lepšie, ak sa záležitosti v končiacom vzťahu vydiskutujú po telefóne či cez správy a potom sa už jeden na druhého nemusia pozerať pri odchádzaní s vecami, a tak je nová služba v jeho aplikácii asi najoptimálnejšie riešenie. Ak ti hneď napadlo, že by si to mohol vyskúšať, potom ťa musíme sklamať, keďže Dunzo zatiaľ funguje len v indickom Bangalúre, ale čoskoro by sa mali rozširovať do nových a nových miest, takže si na dostupnosť v Bratislave ešte počkáš.


Aplikácia, ktorá sa za teba rozíde s partnerom a ešte aj vyzdvihne veci z jeho bytu. Dunzo chce životy ľudí uľahčovať
Zdroj: Dunzo
Domov
Zdieľať
Diskusia