Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenský producent Petijee vydal debutový album Soul Paper Scissors s príjemným hiphopovo-soulovým nádychom

HUDBA
Uložiť Uložené

Na albume nájdeš 10 zvukových stôp, troch hostí a množstvo pocitov naložených do prepracovaných, soulom vyladených hiphopových skladieb.

Pravdou je, že v dnešnej dobe už väčšina hudobných producentov zanevrela na klasiku a novú hudbu objavuje často len na Youtube a Soundcloude, v tom lepšom prípade na niektorej z funkčných platených platforiem ako Apple music či Spotify. Unikátom sú už tí tvorcovia hudby, ktorí nezanevreli na prehrabávanie kôp starých platní a z nich následne vydolujú ten správny sampel. Petijee to však má stále rovnako. A možno aj to je jeden z momentov, ktorý jeho beatom dodáva jedinečný charakter. S pôvodnými samplami narába veľmi umne a s citom, pričom ich vždy dopĺňa o množstvo hraných vrstiev, kým nedocieli správne naplnenie svojej predstavy.

Soul Paper Scissors je debutový producentský album, ktorý v týchto dňoch vychádza na českom labeli Humble Grooves a okrem digitálnych platforiem si ho už 7. februára budete môcť zadovážiť a vypočuťaj na vinyle. Nájdete na ňom 10 zvukových stôp, troch hostí a množstvo pocitov naložených do prepracovaných, soulom vyladených hiphopových skladieb. Hudba sa však lepšie počúva ako číta, a tak vás už radšej pozývame do hip hopovo soulového sveta, ktorým vás Petijee na svojom albume rád prevedie.

Domov
Zdieľať
Diskusia