Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2017, 18:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ženy degradované na rodenie detí bojujú o prežitie v totalitnom štáte. Nový trailer sci-fi seriálu The Handmaid's Tale láka na herecky silný a vizuálne podmanivý zážitok

FILMY A SERIÁLY THE HANDMAID'S TALE
Uložiť Uložené

Temná miniséria s Elisabeth Moss vyzerá stále sľubnejšie.

Ako to už býva, pri príležitosti Super Bowlu sa nám vyrojí hneď niekoľko nových trailerov. Inak tomu nebude ani v prípade seriálu The Handmaid's Tale, ktorého prvý teaser sme si preklepli tu. Spoločnosť Hulu v novej upútavke láka na vizuálne strhujúci a v rámci možností dosť drsný príbeh o prežití v teokraticko-fašistickom štáte. V tejto neveselej budúcnosti sú ženy degradované len na rodenie detí a každý občan je pod absolútnou kontrolou štátu. Evidentne sa môžeme tešiť na originálne prostredie a zaujímavé postavy. Miniséria bude vychádzať z rovnomenného románu Margaret Atwood a v desiatich dieloch sa nám predstavia herci, ako Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Max Minghella, Madeline Brewer, Ann Dowd a O-T Fagbenle. O scenár a produkciu sa postaral Bruce Miller (The 4400) a premiéry sa dočkáme 26. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia