Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2017, 12:29
Čas čítania 0:00
Marek R.

Korunku krásy pre najkrajšiu ženu sveta si na Miss Universe prevzala Iris Mittenaere z Francúzska

REFRESHER MISS UNIVERSE
Uložiť Uložené

Konkurencia bola obrovská, ale víťazkou môže byť len jedna.

Ženských súťaží krás je na svete naozaj požehnane, no za tie najlepšie sa považujú Miss World a Miss Universe. O prvej menovanej súťaži sme si písali ani nie tak dávno, a to vďaka Kristíne Činčurovej, aktuálne najkrajšej Slovenke, ktorá nás v decembri reprezentovala na tejto súťaži, ktorej sa zúčastnilo až 117 krások z celého sveta. Kika sa vtedy prebojovala medzi najkrajších 20 dievčat a za svoje účinkovanie sa tak nemusí určite hanbiť. 

Len nedávno sa konalo finále ďalšej súťaže krásy, konkrétne Miss Universe a poznáme tak už mená troch najkrajších žien z celého sveta. Slovenskou Miss Universe sa ešte minulý rok stala Zuzana Kollárová z Bratislavy, no medzi najlepšiu trinástku sa, žiaľ, neprebojovala. Moderátorom celého programu bol Steve Harvey a už asi presne tušíte, o akú súťaž ide. Prestížna súťaž krásy Miss Universe sa minulý rok uchýlila ku koncu a keď malo prísť slávnostné vyhlásenie jej výsledkov, Harvey zazmätkoval pri čítaní výsledkovej listiny a namiesto Filipín označil za vítazku súťažiacu z Kolumbie. Našťastie, všetci prítomní a najmä obete moderátorovho omylu zobrali celú situáciu športovo, avšak ľudia na internete si na Harveym, ktorý mimochodom v USA moderuje súťaž Family Feud na princíp slovenskej verzie 5 proti 5, vtedy poriadne zgustli. Tento rok však už Harvey nezazmätkoval, zo svojho prešľapu si aj spravil srandu a neskôr tak vyhlásil meno správnej víťazky.

Tou sa stala 23-ročná študentka z Francúzska Iris Mittenaere, ktorá sa postarala o vôbec prvý triumf Francúzska po dlhých 64 rokoch. Kráska z Lille by bola rada len za účasť v najlepšej trojke a keď sa dozvedela, že práve ona je víťazkou, zostala bez slov. A ani sa jej nečudujeme, veď zdolala svojich 85 kolegýň. Minuloročná víťazka Pia Wurtzbach z Filipín jej tak slávnostne predala korunku krásy. Steve Harvey popri tom nezabudol poznamenať, že naozaj je tomu tak a nepomýlil sa.

Odporúčané
Miss Universe 2022 alebo bizarný festival trápnosti, kde najinteligentnejšie pôsobí Zuzana Plačková (Komentár) Miss Universe 2022 alebo bizarný festival trápnosti, kde najinteligentnejšie pôsobí Zuzana Plačková (Komentár) 12. septembra 2022, 16:00

Na druhom mieste mieste sa uiestnila Miss Haiti Raquel Pelissier, 25-ročná kráska, ktorá prežila ničivé zemetrasenie na Haiti z roku 2010, kedy zničilo jej rodné mesto a, bohužiaľ, usmrtilo viac ako 300 000 ľudí. "Cítila som, že som sklamala samú seba a že som si nešla za svojimi snami. Ale rozhodla som sa byť veľmi pozitívne naladeným človekom a zo zlých skúseností som si zobrala cenné skúsenosti a kvôli tomu som dnes tam, kde som. A je to preto, že žijem svoje sny." Treťou najkrajšou ženou na svete sa stala Andrea Tovar z Kolumbie (po minuloročnom druhom mieste sa tak Kolumbia opäť umiestnila v top trojke).

Najlepšia trinástka:  Miss Universe Kenya Mary Esther Were; Miss Universe Indonesia Kezia Warouw; Miss Universe USA Deshauna Barber; Miss Universe Mexico Kristal Silva; Miss Universe Peru Valeria Piazza; Miss Universe Panama Keity Drennan; Miss Universe Colombia Andrea Tovar; Miss Universe Philippines Maxine Medina; Miss Universe Canada Siera Bearchell; Miss Universe Brazil Raissa Santana; Miss Universe France Iris Mittenaere; Miss Universe Haiti Raquel Pelissier; Miss Universe Thailand Chalita Suansane

Druhá vicemiss Andrea Tovar z Kolumbie

#valelapenasoñar

Fotka uverejnená používateľom Andrea Tovar (@andreatov),

Prvá vicemiss Raquel Pelissier z Haiti

 

Víťazka Miss Universe Iris Mittenaere z Francúzska

Domov
Zdieľať
Diskusia