Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2017, 22:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Neuveriteľné reflexy slovenského kamionistu, pred ktorým sa vynoril chodec na rýchlostnej ceste. Keby na sekundu zaváhal, dopadlo by to horšie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dodnes nevedno, čo priamo na ceste chlapík robil.

Ľudia sa na internete často bavia sledovaním videí z ruských ciest, kde to občas vyzerá ako na divokom západe. Pravda je však taká, že slovenské cesty v poslednom období veľmi nezaostávajú. Pred pár rokmi mal chlapík zarobeno, keď sa preháňal po okresných cestách neprimeranou rýchlosťou, nedávno sa ďalší pán hral na sprievod sanitky, následne sa sanitkár cez amplión vybúril na blokujúcom vodičovi a najnovší moment z našich ciest zachytil Karol Kosec. Vodič kamiónu prechádzal po prepojení rýchlostných ciest R1 a R2 pri Zvolene a dodržiaval maximálnu povolenú rýchlosť v úplnej tme, keď sa odrazu priamo pred jeho kamiónom vynoril neosvetlený muž a v poslednej sekunde urobil úkrok doprava. Nevedno, či šlo o samovraha, alebo to bol opitý človek, ktorý sa zatúlal na rýchlostnú komunikáciu, no Karolovi sa v priebehu jednej či dvoch sekúnd podarilo strhnúť riadenie doprava a mužovi sa tak úspešne vyhol. Nezasiahol ho a kým situáciu rozdýchal, prešiel viac než kilometer, a tak len muža ohlásil policajnej hliadke a pobral sa ďalej.  

Domov
Zdieľať
Diskusia