Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. decembra 2016, 16:18
Čas čítania 0:00
Marek R.

615 000 libier týždenne. Carlos Tevez chcel skončiť kariéru doma v milovanej Boce, no neodolal čínskym peniazom

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ponuka, ktorá sa neodmieta.

Čínska najvyššia futbalová liga si poriadne uletela, kluby majú za sebou najbohatších Číňanov a sme tak svedkami prestupov, ktoré prekonajú aj ten Pogbov či Higuaínov. V prípade týchto dvoch hráčov sumy síce boli prestrelené, no hráči jednak mali obrovský potenciál alebo v prípade Gonzala bohaté skúsenosti v danej lige. Čínske kluby však lovia hráčov, ktorí sa vo výkonnosti akosi zasekli a európske kluby sa ich tak zbavia a ešte aj zarobia. 

V čínskej lige tak teraz nájdeme hráčov ako Lavezzi či Ramires a na východ Ázie sa majú sťahovať za neskutočné sumy aj Oscar či Tevez. Práve posledný menovaný si príde na obrovské peniaze, ktoré dokonca zmenili jeho názor. Keď totiž opúšťal Juventus a išiel naspäť domov do milovanej Bocy Juniors, tvrdil, že tu hodlá ukončiť kariéru. Prišla však ponuka na 615 000 libier týždenne (cca jedna libra za sekundu) a argentínsky kanonier tak smeruje do klubu Shanghai Shenhua. Zarobí tak ročne viac ako Ronaldo či Messi a bude patriť k lákadlám ligy.


Anketa:
Dokázali by ste odolať takejto ponuke?
Áno
Nie
Áno
13 %
67 Hlasov
Nie
87 %
445 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia