Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2016, 20:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa pripomína novinkou do beatu od Ideu a prezrádza, že prvý deň roka 2017 bude patriť ich spoločnému EP

HUDBA
Uložiť Uložené

Už o pár dní uzrie svetlo sveta československý projekt pod hlavičkou Ty Nikdy, ktorého účastníkmi sú Idea, Matys a zopár hostí.

Už pri predošlej skladbe s názvom 69 nám Matys dokázal, aký štýl mu svedčí najviac a my pevne veríme, že pri sa ho bude držať čo najdlhšie. Na jeho sociálnych sieťach sme si mohli všimnúť, že aktuálne pracuje na viacerých projektoch, no a dnes si povieme niečo o tom najaktuálnejšom. Matys už nejaký čas spolupracuje s chalanmi z Ty Nikdy, teda konkrétne najviac s hlavou labelu - Ideom, s ktorým už o pár dní vydá spoločné EP. Pepkovi ide karta viac, než kedykoľvek predtým, a tak nás teší, že toto svoje obdobie premieňa v skladby, avšak podobne ako pri predošlej ich spoločnej veci, aj pri tomto projekte s piatimi skladbami bude zastávať pozíciu beatmejkra. 

Zatiaľ ešte nemáme kompletné informácie o coveri ani trackliste, avšak už teraz vám vieme s určitosťou potvrdiť, že sa na projekte objaví aj Supa a spevák Samuel Hošek. Dnes zároveň dostávame aspoň malú ochutnávku v podobne slohy v Matysovom podaní a ako bonus aj jednoduché one-take video. EP s názvom Čísla uzrie svetlo sveta o pár dní, teda konkrétne 1.1.2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia