Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2016, 21:05
Čas čítania 0:00
Ján A.

Spin-off o mladom Hanovi Solovi sa začne natáčať vo februári. Kedy uvidíme prvý trailer pre Epizódu VIII?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najaktuálnejšie novinky o pripravovaných filmoch zo sveta Star Wars.

Bezprostredne po premiére novinky Rogue One: A Star Wars Story vyšli na povrch sveta zaujímavé informácie o pripravovaných filmoch z legendárneho univerza. Aktuality poskytla producentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy.

Už v predchádzajúcich článkoch sme vás informovali o presnom dátume premiéry epizódy VIII. V kinách si pozrieme film 15. decembra 2017, teda presne rok po spin-offe Rogue One. Väčšina divákov očakávala trailer pre pokračovania trilógie už v najbližšej dobe, ale asi vás trochu sklameme. Podľa slov producentky upútavka uzrie svetlo sveta až počas jarných mesiacov budúceho roka. Pokračovanie zrejme získa určitý voľný priestor pre rekonvalescenciu značky. Trailer pravdepodobne uvidíme v termíne 13. až 17. apríla, kedy sa uskutoční svetoznáma udalosť Star Wars Celebration v Orlande. Alebo prekvapí spoločnosť Disney všetkých fanúšikov už pri premiére rozprávky Kráska a zviera? Ktorý termín je podľa vás vhodnejší?

Spin-off o mladom Hanovi Solovi sa začne natáčať vo februári. Kedy uvidíme prvý trailer pre Epizódu VIII?
Zdroj: Lucasfilm

Spin-off o Hanovi Solovi sa začne natáčať vo februári budúceho roka. Premiéra je naplánovaná 25. mája 2018. Spoločnosť Lucasfilm ešte stále nepredstavila oficiálny názov filmu. Titulnú postavu privedie na plátna kín v mladšom veku Alden Ehrenreich. Landa Calrissiana si zahrá obľúbený Donald Glover a v zatiaľ nešpecifikovanej role uvidíme aj Emiliu Clarke. Opäť sa môžme tešiť aj na účasť Chewbaccu. Režisérmi filmu sú Phil Lord a Chris Miller. Už v minulosti pracovali na úspešne hodnotenom animáku Lego príbeh. Spoločne zrežírovali aj úspešnú sériu komédií 21 Jump street a 22 Jump street. Lawrence Kasdan a Jon Kasdan napísali scenár spin-offu, pričom sa zameriavajú na životne dôležité udalosti a dôvody, pre ktoré sa stal z mladého Hana pašerák, zlodej a lotor v jednej osobe. Na záver pripomíname, že Luke Skywalker a Obi-Wan Kenobi prvýkrát stretli Hana v kantíne Mos Eisley. Je pravdepodobné, že sa na konci filmu (prípadne plánovanej trilógie) dostaneme práve do tejto chvíle.

Domov
Zdieľať
Diskusia