Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2016, 20:22
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Jackie Chan a Arnold Schwarzenegger natočili ruský dobrodružný horor. Sledujte prvý trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pôjde druhý Viy po stopách svojho staršieho brata, alebo sa dočkáme akčnej a zábavnej jazdy na štýl Pirátov Karibiku?

Keď si chce slávny Američan s rovnako slávnym Číňanom zahrať v spoločnom filme, musí to ísť cez Rusko. Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan sa po dvanástich rokoch (naposledy sme ich mohli vidieť v Around the World in 80 Days) objavia opäť spolu na plátne vďaka filmu Viy 2, ktorý nesie medzinárodný názov Journey to China: The Iron Mask Mystery. Ide o pokračovanie fantazijného hororu režiséra Olega Stěpčenka, ktorý píše príbeh dobrodruha, moreplavca a geografa Jonathana Greena (Jason Flemyng). Ten absolvoval cestu z Erópy na východ, prešiel Transylvániu, prekonal Karpaty a dostal sa do hustých nehostinných lesov, kde narazil na prapodivných obyvateľov ovládaných temnými silami reprezentovanými monštrom Viy.

Jackie Chan a Arnold Schwarzenegger natočili ruský dobrodružný horor. Sledujte prvý trailer
Zdroj: Photo © Aldamisa Entertainment

Pokračovanie, v ktorom si tieto dve nestarnúce hviezdy zahrajú, sa bude niesť v podobnom duchu. Green dostáva od Petra Veľkého úlohu zmapovať ďaleký ruský východ, a tak ho cesta zavedie až do ďalekej Číny. Tam sa stretne s princeznou, bude čeliť vražedným majstrom bojových umení, Dračiemu kráľovi a dokonca aj samotnému stelesnenému zlu - Viy. Keďže prvá snímka na motívy románu Nikolaia Gogala zarobila doma pekných 38 miliónov dolárov, pokračovanie dostalo zelenú. Pred pár dňami vyšiel oficiálny trailer a hoci sa v ňom ani Arnold ani Jackie prekvapivo neukážu, predstavu o ich úlohách si môžete urobiť aspoň z fotiek. Tú titulnú použil Arnie pri gratulácii Chanovi k Oscaru za celoživotné dielo. Vo filme sa okrem spomínaných ukáže aj charizmatický Charles Dance (Game of Thrones, Immitation Game) a do kín dorazí budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia