Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 13:20
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Mads Mikkelsen by si rád zahral v The Walking Dead, pretože ho láka predstava odsekávania hláv mŕtvym ľuďom

FILMY A SERIÁLY MADS MIKKELSEN THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

A čo vy? Skúsili by ste si taký život?

Mads Mikkelsen je hercom svetového formátu a nedávno si po seriálovom Hannibalovi skúsil zahrať záporáka v celovečernej komiksovke od Marvelu. Čoskoro ho uvidíme aj v spin-offe Star Wars s titulkom Rogue One a niet divu, že si hľadá ďalšie veľké projekty. V jednom nedávnom rozhovore prezradil, že by si chcel na vlastnej koži vyskúšať život v post-apokalyptickom svete plnom zombíkov. The Walking Dead je preňho priam ideálny a on sám si je toho vedomý. Doplnil, že ide o jeden z jeho najobľúbenejších seriálov a my by sme sa určite nebránili tomu, aby sme ho v ňom videli. Keď bola na herca namierená otázka, prečo ho láka takýto námet, s nadšením opovedal “you can just f**king chop the s**t out of them!” Tu snáď preklad netreba. Taktiež by skôr preferoval tých pomalších zombíkov. Všetko, čo sa týka takéhoto univerza, ho skrátka fascinuje.

Mads by však rolu bral vážne a rozhodne nie ľahkomyselne. Televízny hit je momentálne takmer v polovici siedmej série a potvrdená už je aj ôsma, v ktorej nebude chýbať ani záporák Negan. Ak by sa predsa len americké AMC rozhodlo pre hľadanie nových tvárí do pokračovania seriálu, Mads Mikkelsen by nebol zlou voľbou. Čo si o tom myslíte vy?

Mads Mikkelsen by si rád zahral v The Walking Dead, pretože ho láka predstava odsekávania hláv mŕtvym ľuďom
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia