Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016 o 16:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zaľúbený pár kriminálnikov vykráda obchody v maske Justina Biebera a DJa Snakea vo videoklipe ku skladbe Let Me Love You

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Vynikajúci vizuál z virtuálnej reality patrí nepochybne medzi tie najlepšie, ktoré tento rok uzreli svetlo sveta.

Počas leta je pravidlom, že nielen slovenskí, ale najmä zahraniční interpreti vydávajú množstvo energických skladieb, ktoré následne 48-krát denne rotujú v rádiách a po skončení slnečného obdobia, keď nám už parádne lezú na nervy, na nich všetci zabudneme. A presne za týmto účelom vznikol aj singel Let Me Love You, na ktorom spolupracovala dvojica Justin Bieber a DJ Snake. Chytľavá melódia a jednoduchý refrén aj text sú aj v tomto prípade zárukou úspechu, avšak snáď jediné, čo tejto skladbe do dnešného dňa chýbalo, bol vizuál. Už teraz však môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že sa čakať určite vyplatilo, keďže sme sa dočkali skutočne podarenej záležitosti, ktorú by sme vlastne mohli označiť za krátky film prebiehajúci vo virtuálnej realite. V ňom zaľúbený pár kriminálnikov vykráda obchody a ako to celé dopadlo si môžeš pozrieť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia