Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 13:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tomy Kotty rapuje na skladbe Citrón ako stroj a opäť dokazuje, že s ním hudobná scéna bude musieť rátať

HUDBA
Uložiť Uložené

Talentovaný spevák a raper má našliapnuté na sľubnú kariéru, a tak budeme veľmi zvedaví, čo si pre nás do budúcna pripraví.

Povedzme si pravdu, mladých a talentovaných hudobníkov sa na Slovensku rodí čoraz menej alebo sa jednoducho niekde stratili a my ich nevieme nájsť. Jednou z mála výnimiek je však určite práve Tomy Kotty, o ktorom sme už viackrát písali. Pozornosti by nemala ujsť ani jeho najnovšia skladba, ktorá dostáva názov Citrón a už tradične dokazuje, že Tomy je na tom vynikajúco nielen v písani textov, ale aj samotnej technike a prejave. Ako už býva pri vydávaní singlov zvykom, dočkali sme sa aj klasického reprezent vizuálu, ktorý určite neurazí a splní funkciu. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa podobne ako v predošlom prípade postaral JL Beats. Snáď sa čoskoro dočkáme aj nejakého toho albumového počinu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia