Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2016, 15:38
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Víťazkou svetového finále Elite Model Look sa stala česká kráska Jana Tvrdíková

REFRESHER
Uložiť Uložené

Mladá modelka sa môže radovať z obrovského úspechu.

Prestížnu modelingovú súťaž s názvom Elite Model Look snáď netreba nijako extra predstavovať. Početné kastingy prebiehajú každý rok aj v našich mestách s cieľom nájsť novú tvár modelingu. Aj tento rok sa ich zúčastnili tisícky ľudí s očakávaním, že práve oni vyhrajú súťaž, ktorá im otvorí dvere do sveta modelingu. V poradí 33. ročník svetového finále najrenomovanejšiej modelingovej súťaže sa konal včera v portugalskom Lisabone a naši českí susedia majú naozaj dôvod na radosť. Víťazkou sa totiž stala 15-ročná Jana Tvrdíková pochádzajúca z Česka. Od roku 2014 sa môžu do súťaže prihlásiť aj muži. Víťazstvo v mužskej kategórii si odniesol krásavec Davidson Obennebo z Nigérie.

Vráťme sa však ešte k českému triumfu. Vyhrať celosvetové finále je skutočne obrovský úspech a prirodzene krásnej Jane sa to podarilo. Pred dvoma rokmi sa takto podobne pošťastilo aj Barbore Podzimkovej, ktorá zvíťazila v čínskom Šenzene. Veď nie nadarmo sa hovorí, že Slovenky a Češky patria medzi najkrajšie ženy na svete.

Medzi najznámejšie objavy Elite Model Look patria napríklad modelingové hviezdy ako Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Gizele Bündchen alebo naše krásky ako Michaela Kocianová, Linda Vojtová či Denisa Dvořáková. Už teraz je teda jasné, že v oblasti modelingu má tohtoročná víťazka našliapnuté na peknú kariéru. My Jane, samozrejme, blahoželáme a prajeme veľa úspechov.

 

This is so amazing photo I love it ❤❤Thank you for this photo to @lucbraquet_ #emlwf2016 #nevergiveup #best #lovethispick

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

 

Ohh, what a beautiful view #emlwf2016 #elitegirlsdoitbetter #supportme #siteseeing #fun #me #selfie

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

 

Day 4 #eml2016 #emlwf2016 #lisboa #travel #enjoy #selfie #elitefamily #elitedoitbetter #elitegirl #eliteboy #czech #supportus

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

Jana Tvrdíková ako víťazka svetového finále spolu s víťazom mužskej kategórie

Domov
Zdieľať
Diskusia