Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2016, 7:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Intenzívny trailer pre šiestu sériu Homelandu dáva jasne najavo, že do januárovej premiéry sa počkať rozhodne oplatí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Carrie Mathison hlási návrat na americkú pôdu, kde sa tentokrát ocitne v centre politického boja o prezidentské kreslo.

Najnovšej, a to konkrétne v poradí šiestej série oceňovaného seriálu s názvom Homeland sme sa síce mali dočkať už teraz na jeseň, televízna stanica Showtime však nakoniec premiéru odsunula až na začiatok budúceho roka. Zároveň ale všetkých fanúšikov nesmierne potešila, keď oznámila objednanie sérií číslo sedem a osem. Je teda jasné, že Homeland stále má čo ponúknuť a ešte nejaký ten čas tu s nami zotrvá. No vráťme sa späť k sérii nadchádzajúcej. Tá sa totiž konečne odhalila prostredníctvom prvých záberov a poriadne intenzívnym teaser trailerom tak dala jasne najavo, že počkať si na ňu sa skutočne oplatí.

Príbeh šiestej série sa oproti tej predošlej posunie o niekoľko mesiacov dopredu, zavedie nás na americkú pôdu a bude sa zaoberať udalosťami spojenými s voľbou nového prezidenta. Carrie Mathison (Claire Danes) teraz žije v newyorskom Brooklyne, kde začala pracovať pre nadáciu, ktorej snahou je pomáhať moslimom žijúcim v USA. Všetky epizódy sa navyše odohrajú behom šiestich mesiacov, od zvolenia nového prezidenta až po jeho nástup do úradu. Čo sa samotného obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínanej Claire sa objaví napríklad aj Rupert Friend, Elizabeth Marvel, F. Murray Abraham, Mandy PatinkinHill Harper, Robert Knepper, Patrick Sabongui či Dominic Fumusa. Natáčanie je momentálne stále v plnom prúde a premiéra je naplánovaná na 15. januára 2017. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia