Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2016, 10:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Študent vytvoril prepracovanú vianočnú reklamu, o ktorej si ľudia mysleli, že pochádzala od Johna Lewisa. Bol to pritom iba školský projekt

ZAUJÍMAVOSTI JOHN LEWIS VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianočná reklama ako od profesionálov.

Každoročne sa na začiatku novembra verejnost teší na to, že veľké obchodné domy zverejnia svoje vianočné reklamy a umožnia tak ľuďom aspoň na chvíľu zabudnúť na všedné starosti. Už pred približne týždňom ako prvý zverejnil svoju reklamu obchodný dom Harrods a keďže sa ľudia spoliehajú na jeho konkurenta Johna Lewisa, ktorý by mal priniesť ešte o stupeň vyššiu kvalitu príbehu či spracovania, v tomto očakávaní sa ľahko nechali nachytať. Študent Nick si v rámci svojho školského projektu dal za úlohu vytvoriť krátku, ale o to viac efektívnu vianočnú reklamu a keďže bolo jeho spracovanie na doslova profesionálnej úrovni a primárne sa snažil napodobniť štýl reklám od Johna Lewisa, netrvalo dlho a ľudia na internete začali jeho výtvor hromadne zdieľať. Považovali ho totiž za skutočnú vianočnú reklamu domu John Lewis a aj keď si odbornejšie oko hneď všimne rozdielnu kvalitu spracovania, Nick si za svoju prácu jednoznačne  zaslúži obrovskú pochvalu.

Domov
Zdieľať
Diskusia