Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2016, 18:26
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake a Future trénujú tímy sexi futbalistiek v novinke Used to This

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Ďalšia kolaborácia známeho dua je na svete. Vypočuj si ju a sleduj i sprievodný videoklip.

Drake a Future je dvojica, ktorá aktuálne patrí v hip-hope medzi tie najčastejšie kolaborujúce. Na konte majú spoločný projekt What a Time to Be Alive a niekoľko ďalších skladieb, napríklad Where Ya At. Obaja majú na rok 2016 pripravený ešte aspoň jeden projekt, a tak sa dalo čakať, že sa ich priateľstvo pretaví i do ďalšej spolupráce. To sa, koniec koncov, stalo a šéf October's Very Own opäť spojil sily so šéfom Freeband Gangu. Ich najnovšia vec sa volá Used to This a objaví sa na Future Hendrixovom Beast Mode 16, ktorý nahráva s producentom Zaytovenom.

Track sa na svetlo sveta dostal sprevádzaný videoklipom. V ňom sa, samozrejme, objavujú obidvaja spomenutí interpreti, pričom hrajú trénerov ženských futbalových tímov. Dámy ukázali svoje pozadia a vyšportované figúry. Okrem vydarenej piesne sa tak dobre pozerá i na vizuál. Future sa na Used to This postaral o refrén a jednu slohu, zatiaľ čo Champagne Papi dodal taktiež jednu slohu. Keď ich riadky zjednodušíme, sú o tom, ako si či už Drizzy, alebo Future zvykli na slávu. Videosingel nájdeš nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia