Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2016, 13:26
Čas čítania 0:00
Donnie

Scenáristi dávajú hlavy dokopy a pripravujú pre nás napívaný príbeh pre tretieho Sherlocka Holmesa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do tímu patria aj osobnosti, ktoré "písali" aj pre nadchádzajúci film Star Wars: Rogue One či Guardians of the Galaxy.

Je to už 7 rokov, čo sme sa v kinách dočkali prvého z dvojice filmov o obľúbenom detektívovi Sherlockovi Holmesovi a jeho vernom kolegovi Watsonovi. Po štvorročnej prestávke sme sa mohli tešiť z očakávaného pokračovania s podnázvom Hra tieňov. V oboch prípadoch sa réžie chopil režisér Guy Ritchie a hlavné postavy stvárnila obľúbená dvojica Robert Downey Jr. a Jude Law. Tretieho pokračovania by sme sa mali dočkať v roku 2018 a jediná istota spojená s týmto filmom je len to, že hlavné postavy sa bez zmien po tretíkrát vrátia v rovnakom zložení a to, že o scenár k tomuto pripravovanému filmu sa postará celý tím scenáristov. To, či Guy Ritchie zasadne znova na režíserku stoličku stále nie je jasné a nepriamo to potvrdili len špekulácie šíriace sa Hollywoodom.

Aby sme sa teda vrátili k informácii, ktorú sme už spomínali, ako jednu z istôt. Kvôli scenáru dal hlavy dokopy celkom slušný počet ľudí. Robert Downey Jr. sa už dávnejšie vyjadril, že by bol rád, ak by práce na tomto filme začali už v roku 2016. Ak sa na to pozrieme dnes, na sklonku roku, reálnejšia a vysoko pravdepodobná je skôr možnosť, že práce na filme započnú až potom, čo si predstaviteľ Iron Mana nájde vo svojom nabitom kalendári priestor hneď po tom, ako prestane obletovať tetu May v pripravovanom Spider-Manovi a vyzlečie sa zo svojho obrneného kostýmu po filme Avengers: Infinity War. Na príbehu pre tretieho Sherlocka Holmesa pracuje tím v zložení Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden), Justin Malen (Baywatch), Nicole Periman (Guardians of the Galaxy) a Gary Whitta (Star Wars: Rogue One). Pri čítaní názvov filmov, o ktoré sa jednotliví ľudia pracujúci na scenári starajú nám niečo hovorí, že sa máme naozaj načo tešiť. Čo myslíte? Čo si pre nás táto zaujímavá partička chystá? Ak je medzi vami náhodou fanúšik originálnych príbehov od Sira Arthura C. Doyla, ktorý príbeh by ste im ako predlohu pre tretí film radi poradili?

Domov
Zdieľať
Diskusia