Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 21:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C vypúšťa tracklist a ďalší videoklip z albumu HYPE, na ktorom sa objaví aj Speezy či Moja Reč

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Zároveň spúšťa predpredaj dlho očakávaného debutového počinu.

Pil C-ho debutový počin s už známym titulom HYPE patrí v aktuálnom roku medzi dva najočakávanejšie, čo ste sami potvrdili v našej ankete. Interpret s najraketovejším štartom kariéry síce oznámil album už v minulom roku, no potom prišiel veľký záujem zo strany promotérov, množstvo koncertov a povinností, a tak museli ísť práce na projekte bokom. Aj počas tohto obdobia sme sa však dočkali veľkého množstva singlov a spoluprác, ktoré predsa len vyžadujú o niečo menej pozornosti. Medzi nimi sme mali možnosť počuť už aj dve ukážky z albumu, menovite Vidím jak ich hnevá so Separom a Deň za dňom s Laris Diam. Dnes konečne nadišiel čas zverejnenia všetkých dôležitých informácií o samotnom počine, už tradične v rámci CBG štvrtkov.

Postupne si teda predstavíme nový videoklip, cover tracklist. Ak sleduješ Pilove sociálne siete, pravdepodobne si mal možnosť zaregistrovať, že pred časom navštívil Hongkong, kde však nebol len na fakultatívnom výlete. Práve na tomto mieste totiž v jeho réžii vznikol vizuál na tretiu ukážku z albumu, ktorá dostáva názov Peepshow. Videoklip si Pil C natočil sám, so strihom mu pomohol CBG rider Cash-T, s grafikou GOD FKA OTCENAS a my môžeme s čistým svedomím konštatovať, že za podobný výsledok by sa nehanbili ani najlepší klipmejkri v našich končinách. A aby som nezabudol, dnes bol spustený samotný predpredaj a HYPE si teda môžeš rezervovať tradične na rukahore.sk už teraz. Všetky kusy z predpredaja budú samozrejme podpísané a doplnené o nálepky z limitovanej edície. 

Počas toho, ako druhý či tretíkrát počúvaš Peepshow si zároveň môžeš prezrieť pravdepodobne jeden z najvkusnejších coverov československej scény vôbec. Teda, samozrejme, až po našom Freshtape. Toto však nie je úplne finálna verzia, aká sa objaví u teba na poličke, keďže nosič dostane ešte aj decentný kartónový obal. Nechaj sa prekvapiť. Artovú stránku albumu si zobral na starosti GOD FKA OTCENAS v spolupráci so samotným autorom a tu je výsledok, aj s tracklistom. 

Odporúčané
S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) 14. februára 2023, 17:30

1. Intro 
2. Teriyaki 
3. Peepshow 
4. Deň za dňom feat. Laris Diam 
5. Inhale 
6. Dekadentný feat. Moja reč 
7. Unavený 
8. V Aute feat. Vladimir 518
9. V tom meste 
10. Sin City feat. Majk Spirit
11. Diablo feat. FOBIA KID 
12. Mám piči 
13. Vidím jak ich jebe feat. Separ
14. Taxikar 
15. Die Hard 

Pil C vypúšťa tracklist a ďalší videoklip z albumu HYPE, na ktorom sa objaví aj Speezy či Moja Reč
Domov
Zdieľať
Diskusia