Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2016, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C predstavuje precítený duet s Laris Diam, ktorý je ďalšou ukážkou z jeho prvého sólového albumu

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

November 2016.

Medzi dva najočakávanješie slovenské počiny s dátumom vydania v tomto roku patrí aj ten od Pil C-ho, o ktorom toho už vieme pomerne veľa, aj keď vám žiaľ úplne všetko vyzradiť zatiaľ nemôžeme. Ešte koncom minulého roku sme mali možnosť počuť prvú ukážku Vidím jak ich hnevá a tiež je známe, že koncom októbra bude spustený predpredaj a následne v novembri aj samotný predaj albumu s názvom ... Tak na to je ešte priskoro. Na našom fóre sa prednedávnom objavil aj tento potenciálny tracklist a ja len dúfam, že Žena čaká doma zbytočne a Casino Royal raz uzrú svetlo sveta. 

Dnes nám výnimočne mimo CBG štvrtkov Pil C predstavuje ďalšiu skladbu, ktorá však nenesie prvky egotripu ako tomu bolo pri zatiaľ poslednej vydanej veci Ktotokedydal so Separom. Novinka dostáva názov Deň za dňom a v hlavnej úlohe sa predstavuje aj Laris Diam. Výsledkom je neobyčajný, veľmi vkusný a vhodne ladený vizuál z dielne šikovného Adama Rohala. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral Pil C-ho dvorný DJ a producent SpecialBeatz. Do vydania albumu už zostáva len niečo menej ako mesiac, a tak je pravdepodobné, že nám Pil čoskoro prezradí názov a predstaví aj cover, na tie si však fanúšikovia budú musieť ešte chvíľku počkať. Dosť bolo slov, prejdime k dnešnej novinke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia