Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 16:13
Čas čítania 0:00
Peter L.

Margot Robbie nám čoskoro predvedie svoje umenie na ľade v bizarnej komédii o olympijskom zločine

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Absurdná komédia inšpirovaná životom krasokorčuliarky Tonyi Harding snáď nemohla nájsť lepšie obsadenie.

Craig Gillespie, režisér Million Dollar Arm alebo The Finest Hours, sa onedlho pustí do natáčania filmu inšpirovaného bizarnými udalosťami stojacimi za diskvalifikáciou olympijskej krasokorčuliarky Tonyi Harding. Rolu blonďavej športovkyne si strihne Margot Robbie. Komédia ponesie jednoduchý titul I, Tonya.

Tonya Harding si v roku 1994 mala za pomoci svojho ex-manžela a bodyguarda najať istého Shana Stanta, aby eliminovali Hardingovej najväčšiu rivalku z amerického krasokorčuliarskeho tímu, Nancy Kerrigan. Stant mal Nancy zlomiť pravú nohu, čo sa mu však nepodarilo. Po útoku mala ale vážne zranenú stehennú kosť, kvôli čomu bola Kerrigan nútená odstúpiť zo súťaže, ktorú Tonya vyhrala, čo jej zabezpečilo postup na olympijské hry. 

Margot Robbie nám čoskoro predvedie svoje umenie na ľade v bizarnej komédii o olympijskom zločine
Zdroj: www.harpersbazaar.com

Snímka je popisovaná ako unikáty pohľad na kľúčové udalosti, ktoré katapultovali krasokorčuľovanie do popredia verejného záujmu. Talent, ktorým Margot nepochybne oplýva, v kombinácii s jej dominanciou na plátne a komediálnym talentom snímke dodá divácku príťažlivosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia