Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 16:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Benjamin dlhé hodiny iba sedí pred kamerou a usmieva sa. Zarába za to stovky dolárov a stal sa aj obeťou vlámania

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Konečne originálny obsah na internete.

Na internete sa v dnešných časoch dá zarábať na hocičom. Deň čo deň sa na Youtube objavujú noví a noví tvorcovia so zväčša okukaným a nudným obsahom, ktorý už máme možnosť sledovať dlhé roky, lenže našťastie existujú aj vizionári ako Benjamin Bennett. Mladý chlapík pred viac ako rokom začal na svoj kanál nahrávať až 4-hodinové videá, v ktorých sa však akosi nič nedeje.

Samotným videám predchádza živé vysielanie, kde si ľudia môžu oddýchnuť a pomeditovať spoločne s Benjaminom, pretože obsahom jeho videí je sedenie s úsmevom na tvári bez akéhokoľvek pohybu. Keď sa ho minulý rok magazín Vice pýtal, prečo to vlastne robí, Benjamin povedal, že za jeho videami netreba hľadať žiadny hlbší význam, pretože len začal robiť niečo, čo ešte na Youtube predtým nevidel. Jeho videá pritom pravidelne nemajú státisíce zhliadnutí, ale aj tak na nich dokáže zarobiť niekoľko stoviek dolárov a to sa ani nemusí namáhať s vymýšľaním nových konceptov či scenárov. Benjamin sa dokonca priamo v živom vysielaní stal obeťou vlámania a zlodej nazrel aj do izby, kde chlapík sedel, avšak Benjamin sa vôbec nepohol a tým asi zlodeja vyľakal natoľko, že rýchlo z domu ušiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia