Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 13:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Puberťáčka Nadine zápasí s nástrahami dnešného dospievania v necenzurovanom traileri pre lákavú komédiu

FILMY A SERIÁLY THE EDGE OF SEVENTEEN
Uložiť Uložené

Snímka The Edge of Seventeen však okrem humoru namieša aj vážnejšie prvky, takže si ju určite užijú diváci všetkých vekových kategórií.

Na sľubne vyzerajúcu snímku s názvom The Edge of Seventeen, ktorá bude zameraná najmä na dospievanie v dnešnom svete, sa tešíme už od vypustenia debutovej ukážky. Novinka je síce určená prevažne mladšiemu publiku, okrem humoru by však nemala postrádať ani vážnejšie prvky, takže si určite prídu na svoje aj diváci ostatných vekových kategórií. Koniec koncov, v najnovšom necenzurovanom traileri sa môžete presvedčiť sami.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví Nadine (Hailee Steinfeld - Ender's Game, True Grit), študentku strednej školy, ktorá už nezvláda nátlak svojho okolia. Všetko sa navyše ešte viac zhorší v momente, keď zistí, že jej ľudmi obľúbený brat Dorian chodí s jej najlepšou kamarátkou Kristou. Nadine sa začne cítiť čoraz viac osamotene a premýšľa o samovražde. V jeden deň však narazí na zaujímavého chlapca, s ktorým sa ihneď spriatelí. Ten jej dá nádej, že budúcnosť môže byť predsa len jasnejšia.

O scenár a réžiu sa postarala Kelly Fremon Craig (režijný debut) a okrem vyššie spomínanej Hailee sa vo filme objaví aj Blake Jenner, Haley Lu Richardson, Hayden SzetoKyra Sedgwick či Woody Harrelson. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 18. novembra 2016. V tejto chvíli nám tak neostáva nič iné, než dúfať, že si The Edge of Seventeen budeme môcť vychutnať aj u nás. Zašli by ste do kina? Pre ďalšie informácie klikajte sem.

Puberťáčka Nadine zápasí s nástrahami dnešného dospievania v necenzurovanom traileri pre lákavú komédiu
Zdroj: STX Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia