Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 2:38
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Natalie Portman sa ako manželka Johna Kennedyho musí vyrovnať s jeho smrťou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ten istý príbeh, no odlišný uhol pohľadu. Ako znášala vraždu svojho manžela Jackie Kennedyová?

Filmov o tragickej smrti amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho sme sa dočkali už neúrekom. Tentokrát sa však na celý príbeh budeme môcť vďaka snímke Jackie pozrieť konečne aj z iného uhla. Natalie Portman (Cena akadémie za Čiernu labuť) si totiž zahrá prvú dámu Bieleho domu a manželku slávneho JFK, Jacqueline Bouvier Kennedyovú. Sledovať samozrejme budeme najrušnejšie obdobie v živote tejto ženy, ako aj jej vyrovnávanie sa s tragickou stratou muža, ktorého tak veľmi milovala. Prvý trailer sa nás snaží navnadiť hlavne vykreslením psychologického portrétu Jackie, pričom dátum premiéry stanovený na 2. decembra (u nás zatiaľ nestanovená) by mohol pre snímku znamenať ambície na zisk zlatých sošiek.

Režíruje Pablo Larraín (No, Neruda) a okrem Natalie vo filme uvidíme hercov ako Greta Gerwig, Billy Crudup, John Hurt či Peter Sarsgaard. Kameru v rukách držal Stéphane Fontaine (Rust and Bone) a úspechu snímky nahráva aj fakt, že na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach získal scenárista Noah Oppenheim cenu za najlepší scenár. Čo hovoríte na prvú ukážku vy?

Natalie Portman sa ako manželka Johna Kennedyho musí vyrovnať s jeho smrťou
Domov
Zdieľať
Diskusia