Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2016, 11:12
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Kopa svalov, milý úsmev a v očiach čosi tajomné. Fitness model a osobný tréner Mario rozhodne má čo ponúknuť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mario začínal na mólach, no jeho vyšportovaná postava ho zaradila do úplne inej skupiny.

Po kratšej prestávke dnes opäť raz potešíme nežnejšie pohlavie a ako to už býva zvykom, nebude to inak než chrumkavým modelom. Pohľadný fešák, ktorého sa vám chystáme predstaviť je tak trochu z iného súdka a nepatrí do kategórie modelov dokonalo nastajlovaných v kampani pre Calvin Klein. Mario je totiž fitness modelom pracujúcim pre spoločnosti so zdravou výživou, športovým oblečením a výživovými doplnkami a svojím vypracovaným telom zaujme najmä tie z vás, ktorým sa páčia svalnatí jedinci. Ak ťa táto informácia potešila a patríš medzi ženy s radosťou sa otáčajúce za poriadnymi bicepsami, tento fešák ti rozhodne bude mať čo ponúknuť.

Mario Rodriguez sa narodil 20. augusta 1985 v Montclair v Kalifornii a vyrastal v susednej Pomone. Po svojich rodičoch zdedil portorikánske a mexické korene, bol vychovávaný mamou a starými rodičmi a netají sa tým, že detstvo trávil v skromných podmienkach. Už od mala sa aktívne venoval športu, predovšetkým americkému futbalu, v ktorom skutočne vynikal. Bol prijatý na kalifornskú univerzitu patriacu na zoznam škôl Division I, čo sú školy s väčšími právomocami a rozpočtami, vyššími štipendiami, sponzoringom a najvyššou úrovňou atletiky schválenou National Collegiate Athletic Association, no Mariove študijné a hráčske plány nabúralo nečakané otcovstvo. K novej úlohe a novým výzvam sa postavil zodpovedne a uvedomil si, že sa musí zamestnať. Aby doprial svojmu synovi, ktorého označil za najväčšiu motiváciu, lepšie detstvo než mal on, vzdal sa svojho sna a začal na svoju rodinu zarábať.

Presťahoval sa do Orange County, kde pracoval ako ochrankár a promotér, no a pri výške 190 centimetrov netrvalo dlho a všimol si ho aj modelingový priemysel. Počas práce v tomto odvetví mu bolo poradené, aby si vytvoril instagramový účet a bol sociálne aktívny, pretože je to vraj výborný krok v konkurenčnom prostredí. Nakoniec sa mu táto aktivita skutočne vyplatila, nakoľko si ho v roku 2013 všimol módny návrhár Michael Costello, v ktorého modeloch sa objavili napríklad Beyoncé, Kesha, Lady Gaga, rodina Kardashian-Jenner, Rita Ora, Nicki Minaj, Katy Perry, Jennifer Lopez, Toni Braxton, Ariana Grande alebo aj Carmen Electra.

Po tomto úspechu sa Mario objavil na LA Fashion Weeku a absolvoval mnohé fotenia. Čas strávený v posilňovni sa odrazil na jeho postave a okrem množstva fanúšičiek zaujal aj spoločnosti zo sveta fitness, ktoré si ho vybrali za svojho modela. Spolupráca viedla k obojstrannej spokojnosti a svalnatý fešák sa tak dnes nevenuje iba modelingu a propagácii výrobkov, ale je tiež osobným trénerom, vďaka čomu si plní svoj sen.

Ak ťa sympatický Mario zaujal, nezabudni sledovať jeho Instagram.

Domov
Zdieľať
Diskusia